Home Πετρούπολη ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ Α.Τ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Κλήση για κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Πετρούπολης, μετά από προφορική παραγγελία του εισαγγελέα, έλαβαν οι διευθυντές των λυκείων οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων σχετικά με τις καταλήψεις στα σχολεία.

 

Ήδη από το πρωί της Τετάρτης (23/9) οι διευθυντές των Λυκείων Πετρούπολης προσήλθαν στο Α.Τ. της Πετρούπολης όπου έδωσαν καταθέσεις για τις καταλήψεις που τελούνται στα σχολικά κτίρια. Το βράδυ της Τετάρτης (23/9) στις 8:30, θα προσέλθουν οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων.

Σύμφωνα με την Ένωση Γονέων έχει ενημερωθεί ο Δήμαρχος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος αλλά και όλες οι δημοτικές παρατάξεις. Ο ΜΑΧΗΤΗΣ επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Κακαβά, ο οποίο ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος δεν εμπλέκεται σε μία τέτοια διαδικασία, ότι στις προθέσεις του είναι να υπάρξει συμβιβαστική λύση και όχι μέσω αστυνομικών μέτρων .

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου αναφέρει:

Και αφού σήμερα υποδεχτήκαμε την αστυνομία την οποία κάλεσε (άφαντος/άγνωστος) γονέας του σχολείου μας και αφού (σχεδόν) τσακωθήκαμε μεταξύ μας…

…και κάποιοι γονείς στόλισαν τα παιδιά που έκαναν κατάληψη με διάφορα όχι και τόσο ευγενικά επίθετα…

…έρχεται η ώρα των γονέων να παραστούν στο Α.Τ !

Το Δ.Σ του Συλλόγου γονέων του σχολείου δηλώνει ομόφωνα ότι στηρίζει μαθητές και εκπαιδευτικούς στους αγώνες τους για καλύτερη παιδεία.

Θα είμαστε δίπλα στα παιδιά όλων με τα σωστά τους και τα λάθη τους και απέναντι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να τα φιμώσει.

Σήμερα στις 20:30 θα είμαστε στο αστυνομικό τμήμα.

Ας σκεφτούμε όλοι τα γεγονότα της σημερινής μέρας και αύριο το απόγευμα (αν μας δώσουν έγκριση)σας περιμένουμε στο προαύλιο του σχολείου μας να κουβεντιάσουμε όσα μας απασχολούν.

Στις 18:00 με μάσκες και κρατώντας αποστάσεις μεταξύ μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελική παρέμβαση γίνεται κατόπιν οδηγίας της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου, να γίνουν συστάσεις και να δοθούν κατευθύνσεις προς τους διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων ώστε να υπάρξει εκτόνωση της κρίσης και να δοθεί ένα τέλος στις καταλήψεις.