Home Σπορ Άρης Πετρ.: Παρέλαση στο Γουδή, 8-2 τον Άγιο Θωμά [video]
Άρης Πετρ.: Παρέλαση στο Γουδή, 8-2 τον Άγιο Θωμά [video]

Άρης Πετρ.: Παρέλαση στο Γουδή, 8-2 τον Άγιο Θωμά [video]

0
0

Σε έναν υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο Άρης Πετρούπολης το παιχνίδι με τον Άγιο Θωμά και τον διέλυσε με 8-2. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν γνωστή πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αλλά έγινε ακόμα πιο μεγάλη κατά την διάρκεια της.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Γκλεγκλέ έδωσαν μία εντυπωσιακή παράσταση μπροστά σε 100 και πλέον, φιλάθλους που βρέθηκαν στο Γουδή, με τον Άγιο Θωμά να έχει τον ρόλο του κομπάρσου. Με το τρίποντο αυτό «πάτησαν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και για πρώτη φορά είναι μόνοι πρώτοι. Στο 6’ ο Κατσής άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και στο 11’ ο Κυριαζής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αφού πρώτη η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Θανόπουλου. Ο τελευταίος χρίστηκε σκόρερ από το σημείο του πέναλτι στο 27’ και 10 λεπτά μετά ο αρχηγός του Άρη σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Κυριαζή. Στο 40’ ο Θύμιος μείωσε για τους γηπεδούχους, αλλά δύο λεπτά μετά ο Κυριαζής με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 1-5 και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64’, Θανόπουλος και Κυριαζής άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα, με τον τελευταίο να τη στέλνει εύκολα στα δίχτυα για το 1-6. Πέντε λεπτά μετά, ο Γαλανόπουλος κέρδισε πέναλτι, ο Κυριαζής το εκτέλεσε, αλλά ο Καυκιάς έπεσε ωραία στην γωνία του και απέκρουσε. Στο 74’ ο Κυριαζής με τον Ζουζουλή έπαιξαν το ένα-δύο και ο ακραίος χαφ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη, με τον Κυριαζή να σημειώνει «καρέ» των γκολ στο 76’ με δυνατό σουτ έπειτα από σέντρα ακριβείας του Λάπα. Το τελικό 2-8 διαμόρφωσε ο Αλικάι στο 88’ με μακρινό αριστοτεχνικό σουτ.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Δημήτρης Μαλλιαρίτσης): Καυκιάς, Ζαρκαδούλας Φ. (67’ Θεοδώρου), Δαμούρας, Ζαρκαδούλας Γ. Κορφιάς, Κυριακόπουλος, Θύμιος, Μεταξούλης (67΄ Μαστρογιάννης), Χαντζής, Αλικάι, Δάβαρης (57΄ Μαντέλος).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τσαφάι, Λάπα, Βασιλάκος (46΄ Σιδέρης), Παούρης (46΄ Ζουζούλης), Γαλανόπουλος, Κατσής (46΄ Ζήκος), Θανόπουλος (67΄ Τσαγκάρης), Τσάτσα, Παπαπαναγιώτου, Γκουτζούλας, Τσάτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ