Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: 64ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ [upd]
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: 64ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ [upd]

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: 64ΧΡΟΝΗ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ [upd]

0
0

Βαριά τραυματισμένη από πυροβολισμούς στο λαιμό και στον ώμο βρέθηκε 64χρονη γυναίκα στην Αγία Βαρβάρα το βράδυ της Πέμπτης, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της.

 

 

Μία γυναίκα 64 χρονών εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη το βράδυ της Πέμπτης (4/6, 20:30) έξω από το σπίτι της στην συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα. Λίγο αργότερα κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου είχε μεταφερθεί.

Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από τρεις πυροβολισμούς στο λαιμό και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 64χρονη φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον 75χρονο εν διαστάσει σύζυγό της για επιχείρηση (καθαριστήριο χαλιών) που διατηρούσαν από κοινού στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, και οδηγείτο προς κλείσιμο.

Η 64χρονη εντοπίσθηκε από περιοίκους αιμόφυρτη και βαρύτατα τραυματισμένη.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Η ΕΛΑΣ αποδίδει το θάνατό της σε εγκληματική ενέργεια .

 

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ 64ΧΡΟΝΗΣ

Απογευματινές ώρες  της Παρασκευής 4 Ιουνίου 2021, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και συνελήφθη ο 75χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας για την ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε χθες, στην Αγία Βαρβάρα.

Ο 75χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.