Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 20/3 ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 20/3 ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΔΩΡΕΑΝ RAPID ΤΕΣΤ ΣΤΙΣ 20/3 ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

0
0

Δωρεάν rapid test  για τους δημότες του πραγματοποιεί εκ νέου ο δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ το ερχόμενο Σάββατο 20 Μαρτίου στο νέο Δημαρχείο στους Αγίους Αναργύρους.

 

Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 από τις 10.00 πμ έως  τις 3.00μμ. στον προαύλιο χώρο  του ν. Δημαρχείου, επί της Λ. Δημοκρατίας 61, στους Αγίους Αναργύρους. Οι δημότες θα προσέρχονται πεζοί κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στη διενέργεια των τεστ, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

“Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την άνοδο των κρουσμάτων τόσο σε ολόκληρη την Αττική όσο και στο δήμο μας. Σας καλώ να συμμετέχουμε στην δράση αυτή για την έγκαιρη διάγνωση και την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς του ιού.

Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συνεχιζόμενο κύμα γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τηρώντας τα ατομικά μέτρα υγιεινής, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους οικείους μας.

Σίγουρα μετά από 1 χρόνο δοκιμασίας και lockdown έχουμε όλοι κουραστεί, όμως πρέπει να διατηρήσουμε την υπομονή μας και να παραμείνουμε ψύχραιμοι, υγιείς και ασφαλείς”.