Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:  ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 70€ (!) ΨΗΦΙΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:  ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 70€ (!) ΨΗΦΙΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ:  ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 70€ (!) ΨΗΦΙΣΕ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

0
0

Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αγίων Αναργύρων να κάνει μοριακά τεστ με τιμή 70 ευρώ ανά τεστ, την ώρα που η κυβέρνηση έχει βάλει πλαφόν τα 40 ευρώ.

 

 

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την έντονη διαφωνία  της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων – Καματερού που ζήτησε την παρέμβαση του δήμαρχου και την ανάκλησή της.

 

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκέμβρη η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής εισηγήθηκε την ανάθεση σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο της διενέργειας μοριακών τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού με προϋπολογισμό 10.500 ευρώ και τιμή ανα τεστ 70 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Οικονομική Επιτροπή Γιώργος Βαρλάς διαμαρτυρήθηκε έντονα και ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα, τη στιγμή που με τροπολογία η  κυβέρνηση θέτει ως ανώτατη τιμή τα 40 ευρώ ανά τεστ. Παρά το προφανές του ζητήματος, τα μέλη της Επιτροπής που πρόσκεινται στη διοίκηση προχώρησαν στην υπερψηφίση του θέματος, λέγοντας ότι έχει υπάρξει συμφωνία και έχουν γίνει ήδη κάποια τεστ.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Θοδωρής Σκολαρίκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία στο δήμαρχο Στ. Τσίρμπα ζητώντας να ανακληθεί η προκλητική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι η διοίκηση θα προχωρήσει σε διόρθωση της απόφασης.