Home Σπορ ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

0
0

ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 4-2.

 

Χρειάστηκε να φτάσει στη διαδικασία των πέναλτι ο Άγιος Ιερόθεος για να κάμψει τελικά την αντίσταση της ομάδας των Βριλησσίων, που άγγιξαν το θαύμα, και να πάρει την πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 0-0, ενώ η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες και πάλι ισόπαλες με σκορ 1-1. Στα πέναλτι ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε τελικά με 3-1.

 

Στο 92′ ο Μακρής έδωσε το προβάδισμα στα Βριλήσσια, με τον Άγιο Ιερόθεο να ισοφαρίζει στο 102′ σε 1-1 με τον Θηβαίο οδηγώντας τον αγώνα στα πέναλτι.

Ο τερματοφύλακας του Άγιου Ιερόθεου είπε όχι σε δυο εκτελέσεις πέναλτι των γηπεδούχων χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Περιστερίου.

 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κυρούλης, Γκιόμπι, Τσιούμας Σ., Γκρέκος, Μπακέας, Κόκκινος (77′ Τσιούμας Α.), Γκίκας, Τίγκας (108′ Κουρής), Αραμπατζής , Χατζηαπαναγιώτης (110′ Μαρουλίδης), Μακρής.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκου (46′ Τσαρκάνι), Αποστόλου, Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός (67′ Ντάφλας), Τσαγιάννης, Μουκίδης , Κράσι (56′ Κομνηνός), Θηβαίος, Νομικός (46′ Χατζηστάμου).

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 2-1 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε ο ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε επί του Αγίου Δημητρίου με 2-1 μετά από ένα μέτριο ποιοτικά ματς γεμάτο νεύρα και ένταση.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 15 ο Κυριακάκης με πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 21′ με τον Νένδο να στέλνει πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Στο 27′ ο ΑΟ Περιστερίου έφτασε στην ανατροπή με τον Ρίζο που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καταχανάκης, Κουτσούκου (73′ Λειβαδάς), Ζιάμπρας, Σετελλάρι, Βελέντζας (46′ Διονυσόπουλος), Κλωνάρης, Λέτσι, Καλάμης (60′ Καραχάλιος), Θεοδώρου (90′ Τσιλεπής), Ρίζος, Νένδος.

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Γαλανός, Γαλημίτης (83′ Πανταζής), Τζινευράκης (46′ Μπαξεβάνης), Τάγκαλος, Σκόνδρας, Ντούβλης, Αρώνης Αδαμίδης (37′ λ.τ. Νικολόπουλος), Νικολάου, Σιάνη, Κυριακάκης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ERASITEXNES365.GR

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 3-2 ΤΗΝ ΑΕ ΙΛΙΟΥ

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός κατάφερε να νικήσει με 3-2 την ΑΕ Ιλίου, να ξεκινήσει με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο 2020 και να συνεχίσει την προσπάθεια για την άνοδο.

Μετά τη νίκη του έφτασε τους 31 βαθμούς  (10-1-3, 31-13 γκ.) και ισοβαθμεί στην 4η θέση με την Κορωνίδα, ενώ η ΑΕ Ιλίου έμεινε στους 22 βαθμούς (7-1-6, 33-20 γκ.) και είναι στην 7η θέση.

Στο 11′ ο Μπαρμπούδης με πολύ ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 25′ ο Καραχάλιος εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40′ ο  Κορωνιός με πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Κεραυνός ανέβασε την απόδοσή του τον βοήθησε και η γρήγορη ισοφάριση στο 46΄, με τον Μπάσο να στέλνει σε κενή εστία την μπάλα, μετά από ασίστ του Χρα, κάνοντας το 2-2.

Το γκολ της νίκης ήρθε στο 77′ με πλασέ του Καστελλιώτη ύστερα από γύρισμα και πάλι του Χρα και με εξουδετερωμένο τον γκολκίπερ.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Αλεξανδρής, Μαλαματίνης, Αναγνωστόπουλος, Δασκαλάκης, Γκανέτσος (81′ Ρέντζος), Μπαρμπούδης, Πόθας (73′ Καστελλιώτης), Κρομμύδας (31′ Κοτσίκος), Χρας, Μπάσο (53′ Κωτσιόπουλος), Παλάι.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Μπέλλας, Γιαννικάκης (88′ Δημητρακόπουλος), Βαλέντης (88′ Τσιρογιάννης), Μάλλης, Δημοθεόδωρος, Γιαννόπουλος, Κορωνιός, Φύκηρης, Μαυροειδής. Τσιμογιάννης, Καραχάλιος.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΕ (1-3) Ο ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

Μεγάλο διπλό με 3-1 πήρε ο Τριφυλλιακός από την Αναγέννηση Περ. και την έριξε στην 9η θέση τηςβαθμολογίας (20 β., 6-2-6, 21-19 γκ.)

Μέσα σε δέκα λεπτά στο πρώτο μισάωρο οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν κι άλλα γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 23′ ο Γεωργίου μετά από λάθος της άμυνας, με τον Τσιπερίνα να κάνει το 0-2 στο 26′ με λόμπα. Στο 30′ και τα 33’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρια με τους Τσόπα και  Καλαντζή.

Ο Γεωργίου σημείωσε το 0-3 με πλασέ στο 61′. Ο Τριφυλλιακός στο 79 είχε και τρίτο δοκάρι με τον Τσιπερίνα. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 88′ ο Παλαμίδης.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βαρβιανός, Μαρκοτσάι (38′ Κατσιμπούλας), Κόστα, Τσόπας, Μαχαίρας, Δήμας, Σχίζας (70′ Ιωάννου), Βαφειάδης, Τσέλιος, Διαμαντής, Νικολάου (80′ Παλαμίδης)

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Καλαντζής (85′ Γούμελος), Δαρδαμάνης, Καραγιάννης (85′ Νταλές), Χάβος, Δεληγιάννης, Τσιπερίνας (82′ Παπαδόπουλος), Παυλόπουλος, Γεωργίου, Ζάχαρης, Πανταζής