Home Ελλάδα ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ [VIDEO]
ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ [VIDEO]

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ [VIDEO]

0
0

Σοβαρά επεισόδια προκλήθηκαν μετά την συγκέντρωση κατά της αστυνομικής βίας στη Νέα Σμύρνη με αστυνομικό να έχει τραυματιστεί σοβαρά μετά από επίθεση κουκουλοφόρων.

 

Σύμφωνα με βίντεο διακρίνεται ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ να τον κατεβάζουν με βία από το μηχανάκι και στη συνέχεια ξυλοκοπήθηκε άγρια, ενώ φέρεται να του λείπει ο οπλισμός του.

 

Από τις 5:30 μ.μ είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης χιλιάδες κόσμος, σύλλογοι φορείς κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς προκειμένου να διαδηλώσει κατά της αστυνομικής βίας.

Η πορεία που ακολούθησε κατευθύνθηκε προς το ΑΤ, περνώντας την Ελευθερίου Βενιζέλου. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ στην πορεία πήραν μέρος 5000 άτομα. Μετά τις 7 μ.μ. ξεκίνησαν συγκρούσεις μπροστά σαπό το Αστυνομικό τμήμα και ξέσπασαν φωτιές στην οδό Πλαστήρα. Οι οδομαχίες ήταν σε εξέλιξη και προς την περιοχή κινήθηκε μεγάλη δύναμη της μηχανοκίνητης ομάδας ΔΡΑΣΗ. Την ώρα που το τελευταίο δίκυκλο της ΔΡΑΣΗΣ περνούσε ανάμεσα από τον κόσμο άγνωστοι επιτέθηκαν στον συνεπιβάτη αστυνομικό τον έριξαν κάτω από τη μηχανή και του επιτέθηκαν. Ο οδηγός του δίκυκλου δεν αντιλήφθηκε την επίθεης και απομακρύνθηκε από το χώρο.