Home Σπορ Αγ. Ανάργυροι: Ντεμπούτο με νίκη, 1-0 τον Αγ. Ιερόθεο!
Αγ. Ανάργυροι: Ντεμπούτο με νίκη, 1-0 τον Αγ. Ιερόθεο!

Αγ. Ανάργυροι: Ντεμπούτο με νίκη, 1-0 τον Αγ. Ιερόθεο!

0
0

Την πρώτη τους νίκη στη Γ’ Εθνική σημείωσαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι Άγ. Ανάργυροι που επικράτησαν με 1-0 του Άγιου Ιερόθεου.

 

Οι Άγιοι Ανάργυροι συνδύασαν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς έπαιξαν και καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν και άλλο γκολ, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έδειξαν να χρειάζονται πολύ βελτίωση.

Μόλις στο 4′ ο Δωροβίνης με πλασέ άνοιξε το σκορ ύστερα από ασίστ του Γκεμίση (1-0).

Στο 18′ ο Άγιος Ιερόθεος απείλησε με τον Χανιώτη να αποκρούει σουτ του Πολίτη. Στο 33′ ήταν η σειρά του Ζωντού να  αποκρούσει σουτ του Δωροβίνη. Στο 56′ το σουτ του Κολλά πέρασε παράλληλα με την εστία. Τέλος στο 87′ το πλασέ του Μεταλλινού κατέληξε άουτ.

Στις καθυστερήσεις απείλησε ο Άγιος Ιερόθεος με φάουλ του Νικολέτου που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χανιώτης σε κόρνερ.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Χρόνης, Μανδύλης, Κουμπαρούλης (42′ λ.τρ. Ανδρέου), Μεταλλινός, Μαρτίνος, Τουλουβασίλης (59′ Κοντιζάς), Γκεμίσης, Κολλάς (80′ Κανελλόπουλος), Δωροβίνης (76′ Καζβιρόπουλος), Σκούμας.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ : Ζωντός, Πολίτης, Μανδαμαδιώτης (80′ Χαραλάμπους), Τσατσαρής, Μπίρης, Αποστόλου, Λέσι (61′ Μπαλατσούρας), Γκουτσούλας, Αποστολόπουλος (69′ Νικολέτος), Θανόπουλος, Σουλελές (61′ Κράσι).