Home Δυτική αθήνα ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ

0
0

ΣΠΕΙΡΑ ΔΙΕΠΡΑΤΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ Η ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

 

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά ληστείες και διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

 

Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα, ημεδαπός ως μέλος της συμμορίας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, δύο επιπλέον μέλη της.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η σπείρα είχε αναπτύξει δράση, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας και του Χαϊδαρίου.

Διέπραττε συστηματικά ληστείες σε βάρος πεζών στους οποίους ασκούσαν σωματική βία και απειλούσαν με μαχαίρι ή με πέτρες. Επιπλέον διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων. Εξιχνιάσθηκαν 6 ληστείες σε βάρος πεζών, 4 διαρρήξεις σε οικίες και 2 κλοπές οχημάτων.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία, ενώ και τα τρία μέλη της συμμορίας έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στους αρμόδιους Εισαγγελείς.