Home Δυτική αθήνα Αιγάλεω: Νεκρός 17χρονος, χωρίς δίπλωμα, οδηγός
Αιγάλεω: Νεκρός 17χρονος, χωρίς δίπλωμα, οδηγός

Αιγάλεω: Νεκρός 17χρονος, χωρίς δίπλωμα, οδηγός

0
0

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με το αυτοκίνητο ενός 17χρονου, χωρίς δίπλωμα, οδηγού το πρωί της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου στο Αιγάλεω στην συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Περαιβού.

Στο σημείο αυτό ο 17χρονος για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μία νταλίκα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο που παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Έξαρση παραβατικότητας στην οδηγική συμπεριφορά

Δυστυχώς η απουσία ανδρών και περιπολικών της τροχαίας έχει επιφέρει χαλαρότητα στους οδηγούς, που αρκετές φορές οδηγούν παραβατικά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται πολλά ατυχήματα ή ακόμη και δυστυχήματα. Οδήγηση μετά από υπερβολική χρήση αλκοόλ, παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, παραβίαση στοπ και προτεραιότητας, οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, χωρίς κράνος, ή με οδήγηση με παράλληλη χρήση κινητού τηλεφώνου είναι μερικές από αιτίες που οδηγούν σε ατυχήματα, τα οποία αυξήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό, κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Αποτελεί πλέον σπάνιο φαινόμενο η εμφάνιση της τροχαίας όχι μόνο στα τοπικά συγκοινωνιακά δίκτυα, αλλά ακόμη και στα πιο κεντρικά.

Αντί για πρόληψη, καταγραφή των τροχαίων

Η εμφάνιση αστυνομικών ή της τροχαίας αντί να λειτουργεί προληπτικά ή έστω αποτρεπτικά, πλέον έχει καταντήσει να συμβαίνει για να καταγράψει το ατύχημα, το δυστύχημα, τους τραυματίες και τους νεκρούς.

Στο συγκεκριμένο δυστύχημα η τροχαία διερευνά πως ο ανήλικος, χωρίς δίπλωμα οδηγός κατάφερε να πάρει το αυτοκίνητο, αλλά πλέον  είναι αργά για τον ανήλικο 17χρονο, που μια βόλτα με το αυτοκίνητο είχε τραγική κατάληξη για τον ίδιο, ενώ σκόρπισε την θλίψη στους οικείους του.