Home Σπορ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, 0-2 ΑΠΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, 0-2 ΑΠΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ, 0-2 ΑΠΟ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

0
0

ΟΡΑΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

 

Τρίτο ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε το Αιγάλεω που ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τον Ασπρόπυργο και πλέον ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός.

Ο Ασπρόπυργος προηγήθηκε στο σκορ στο 20’ με τον Γκατσολάρι να εκμεταλλεύεται την πάσα του Ζγκούρι και να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 32′ με τον Τσίτσαρη ενώ στο 41′ δέχθηκαν και δεύτερο γκολ. Ο Ζώνας κέρδισε πέναλτι, ο Γκατσολάρι αστόχησε από την άσπρη βούλα αλλά στην επαναφορά ο Φράγκος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο, το «Σίτι» βγήκε μπροστά, είχε τις καλές του στιγμές αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Συγκεκριμένα, στο 56′ ο Γκίνης απέκρουσε πέναλτι του Τσιλιγγίρη, για να ακολουθήσει διπλή χαμένη ευκαιρία ξανά με πρωταγωνιστή τον Τσιλιγγίρη αλλά και τον Μακρυγιάννη.

Το Αιγάλεω πλέον βρίσκεται στη 10η θέση με 17 βαθμούς (4-5-8, 10-17 γκ.)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Σπυρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Σταματάκης, Κάπος, Ντιαλό, Τσίτσαρης (69′ Μαγκάκης), Μαρκολίνο (51′ Γουερέ), Μακρυγιάννης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκίνης, Φιλίποβιτς, Ζώνας, Ζγκούρη, Σρέκοβιτς, Φράγκος (85′ Νικολακάκης), Σταγάκης, Κόσεβ, Κάκκο (70′ Νικολάου), Μπαξεβάνος, Γκατσολάρι (75′ Πολέτο).