Home Σπορ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, 1-0 ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
ΑΙΓΑΛΕΩ: ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, 1-0 ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, 1-0 ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

0
0

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

 

Με γκολ από τα 11 βήματα του Τσιλιγκίρη και μάλιστα στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω επικράτησε της καλύτερης Βέροιας με 1-0, αφήνοντας τη φιλοξενούμενη χωρίς νίκη για τέταρτο σερί αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ το Αιγάλεω προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και θα τα κατάφερνε στην εκπνοή του ημιχρόνου αλλά η κεφαλιά του Σταματάκη έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν πιο απειλητική. Στο 52 έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον Πασά όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Σικαλιά που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 72’ ήταν η σειρά του Βεργώνη να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σικαλιά, όπου και από αυτή τη μονομαχία ο πορτιέρο του «Σίτι» βγήκε νικητής. Στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω βγήκε στην αντεπίθεση ο Πολύζος μάρκαρε αντικανονικά τον Τσιλιγκήρη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Τσιλιγκήρης το εκτέλεσε εύστοχα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Με τη νίκη του αυτή το Αιγάλεω έφτασε τους 21 βαθμούς (5-6-8,12-18 γκ.) και ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος (36′ λ.τ. Ιωαννίδης), Συριόπουλος, Γκότοβος, Λάμπρου, Γουερέ (70′ Μακρυγιάννης), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καλλέργης (90′ Τσαφταρίδης), Τσιλιγκίρης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Πολύζος, Βεργώνης, Παυλίδης (83′ Κανούλας), Πόζογλου, Πέντα (79′ Καραγιάννης), Πασάς.

 

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ

Με πέναλτι στις καθυστερήσεις ο Άγιος Ιερόθεος κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με σκορ 1-1 από τον Ηλυσιακό, καταδικάζοντάς τον σε υποβιβασμό στα τοπικά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 13΄με κεφαλιά του Σουλελέ μετά από κόρνερ του Μενδρινού.

Στο 95’ όμως ο Τσαρκάνι από την άπσρη βούλα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ηλυσιακό να φωνάζει για το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής.

Με την ισοαπλία αυτή ο Αγιος Ιερόθεος έφτασε τους 33 βαθμούς (9-6-4, 24-21 γκ.) και παρέμεινε στην 3η θέση.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Συμάκου (72′ Χατζηστάμου), Αποστόλου, Μεταλλινός, Τσατσαρής, Μπατής (46′ Μουκίδης ), Ηλιάδης, Ντάφλας (60′ Κομνηνός), Κράσι (57′ Χρήστου), Τσαρκάνι, Νομικός.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Καμβύσης, Νομικός, Σαμιώτης, Μπίρης, Αμανατίδης, Γκουτσούλας, Κότσι (70′ Μπουσάι), Ταβάρες, Μενδρινός, Σουλελές (80′ Κονδύλης).

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, 1-0 ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Δεκατρείς ολόκληρες αγωνιστικές έκαναν οι Άγιοι Ανάργυροι για να γευθούν τη νίκη και τα κατάφεραν με 1-0 επί του Μοσχάτου.

Το γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 66΄ ο Καναβέτας με σουτ μετά από την απόκρουση του Κακοσσαίου σε πρώτο σουτ του Σεχολάρι, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στην αρχή του αγώνα.

Οι Άγιοι Ανάργυροι πάντως είχαν αρκετές ευκαιρίες να σημειώσουν κι άλλο γκολ με τον Τουλουβασίλη στο 24’, στον Πιπίνη (κεφαλιά) στο 28’ Στο 32’ ο Κακοσσαίος απέκρουσε φάουλ του Πιπίνη σε κόρνερ, ενώ και στο 42΄ ο Σεχολάρι με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 74’ ο Καναβέτας  αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Οι Άγιοι Ανάργυροι με τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα έφτασαν 12 βαθμούς (2-6-11, 11-27 γκ.) και βρίσκονται στην 13η θέση.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Γενίδογαν, Μαντίκος, Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυρομματάκης, Τουλουβασίλης (95′ Σερβές), Κατσάρας Β., Σεχολάρι (82′ Λάλα), Κούμπρια (46′ Καναβέττας), Κατσάρας Θ. (62′ Μπαλατσούρας).

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Κακοσσαίος, Σταύρου, Μανιδάκης, Φιαμέγκος, Κορνελάτος, Βινίσιους (82′ Ευθυμιάδης), Ζελέκου (62′ Μπιλίμπασι), Κατίδης, Πουλάκης (65′ Αγάθης), Πασαλίδης, Νιζάμης.