Home Σπορ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ POIKILO ROCKY MOUNTAIN
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ POIKILO ROCKY MOUNTAIN

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ POIKILO ROCKY MOUNTAIN

0
0

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανωτική επιτροπή του Poikilo Rocky Mountain αναφέρει ότι η ακυρώνεται η διεξαγωγή του 8ου Poikilo Rocky Mountain που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο λόγος είναι η ΓΓΑ λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης για τον COVID-19 βάζει όριο συνάθροισης 50 ατόμων (αθλητών και τεχνικό προσωπικό) σε αγώνες εκτός σταδίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ήμασταν έτοιμοι! Για δεύτερη φορά φέτος! Τα μονοπάτια καθαρισμένα, οι διαδρομές σηματοδοτημένες, οι εθελοντές με το χαμόγελο στα χείλη, οι διασώστες έτοιμοι για παν ενδεχόμενο! Και πάνω από όλα εσείς… οι δρομείς! Οι οποίοι θα στεκόσασταν στην εκκίνηση για να ζήσετε την μοναδική εμπειρία του 8ου Poikilo Rocky Mountain.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε ούτε τώρα τον COVID-19. Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ορίζει ότι καθορίζεται όριο 50 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου σε περιοχές αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, ανακοινώνουμε την ακύρωση της διοργάνωσης Poikilo Rocky Mountain 2020 που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ποικίλο Όρος.

Μια δύσκολη απόφαση στην οποία οδηγηθήκαμε από σεβασμό στους κανόνες της Πολιτείας, στους αθλητές και στους εθελοντές. Προτάξαμε τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και πράξαμε σύμφωνα με αυτό που μας διακρίνει όλα τα χρόνια , την ευθύνη, τη σοβαρότητα , το κοινό καλό. Δεν αναζητήσαμε διέξοδο σε ψιλά γράμματα και ερμηνείες, για να κάνουμε μια διοργάνωση μακριά από τα αυτό που όλοι ξέρουμε πως είναι… ένα κορυφαίο event του ορεινού τρεξίματος.

Ραντεβού τον Απρίλη του 2021

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που μας στηρίζουν αυτά τα χρόνια και είναι οι πρεσβευτές της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε τους εθελοντές που ξεχωρίζουν για την γνώση και την αποτελεσματικότητα τους. Ευχαριστούμε τους χορηγούς- Νερό Ρούβας, μπανάνες F.lli Orsero, Eco Lift Οικονόμου, Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης, Dynamic Team, Plasmet Συλλιγνάκης, IPM, Café Molinari, Language Academy, Sixt-  που υποστηρίζουν δυναμικά την προσπάθεια μας.

Σας θέλουμε όλους στην εκκίνηση στις 4 Απριλίου 2021,  πιο δυνατοί, πιο υγιείς, να μοιραστούμε την αγάπη μας για το ορεινό τρέξιμο.

 

Οι εγγραφές

Οι εγγραφές όλων των συμμετεχόντων αθλητών θα μεταφερθούν και θα ισχύουν κανονικά για την διοργάνωση του 2021. Στηρίξτε την προσπάθεια μας και το όραμα μας για δυναμικούς και ποιοτικούς αγώνες. Κρατήστε ενεργή την εγγραφή σας ώστε να έχουμε δύναμη για ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

Όσοι όμως επιθυμείτε  την επιστροφή των χρημάτων σας, επικοινωνήστε έως τις 30 Σεπτεβρίου 2020  στο email: poikilorockymountain@gmail.com

Τρέξτε πιο δυνατά, στις αγαπημένες σας διαδρομές, προπονηθείτε σεβόμενοι το σώμα και τη ψυχή σας. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας.