Home Σπορ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΕΠΣΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑ

0
0

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Με ανακοινώσεις τους οι διοικήσεις των Ενώσεων των Αθλητικών Σωματείων της Αθήνας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ προχωρούν στην αναστολή των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής ακολουθώντας τα μέτρα της πολιτείας για την καταπολέμηση του Κορωνοϊού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

Με έκτακτη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣΑ ενημερώνει τα σωματεία πως αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας όλα τα πρωταθλήματα Υποδομών της Ενωσης (Κ18-Κ16-Κ14-Κ12-Κ10).

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΚΑ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τα μέτρα πρόληψης με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του COVID-19 (κορονοϊού), η ΕΣΚΑ αποφάσισε την αναβολή ΟΛΩΝ των Τουρνουά Υποδομών (Παμπαίδων Α’, Παγκορασίδων, Προμίνι, Τζούνιορ), καθώς και τις προγραμματισμένες προπονήσεις των μικτών ομάδων Αναπτυξιακού Αγοριών- Κοριτσιών της Ένωσης από σήμερα Τετάρτη 11/03 έως και την Τετάρτη 25/03.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση από μέρους των σωματείων-μελών μας, των παραγόντων, των νεαρών αθλητών-αθλητριών.

Μετά το πέρας της προκαθορισμένης ημερομηνίας, θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση για την διεξαγωγή των Τουρνουά και των προπονήσεων.

Όσον αφορά την διεξαγωγή όλων των Πρωταθλημάτων της Ένωσης, ισχύει η προηγούμενη ανακοίνωση (διεξαγωγή χωρίς παρουσία κοινού), μέχρι νεότερης ενημέρωσης και απόφασης από τα αρμόδια Υπουργεία.