Home Σπορ ΑΝΑΣΑ O ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ
ΑΝΑΣΑ O ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΑΝΑΣΑ O ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

0
0

ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΉΦΑΙΣΤΟΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ.

 

Φοίνικας Περ. και Ηρακλής Περ. φιλοδώρησαν με τριάρες τους αντιπάλους τους. Η Αγία Ελεούσα πήρε εύκολη νίκη, αλλά την πλήρωσε ακριβά με τον βαρύ τραυματισμό του Άγγελου Μακρή.

 

ΑΝΑΣΑΝΕ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ, 2-0 ΤΟΝ ΙΑΣΟΝΑ

 

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ήφαιστος, που επικράτησε επί του Ιάσονα με 2-0. Έτσι, έφτασε τους 13 βαθμούς, ενώ ο Ιάσονας υπέστη την 6η συνεχόμενη ήττα του και έμεινε στους 8 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 8′ ο Μπότης με πέναλτι, και στο 44′ ο Νησαριώτης έκανε το τελικό 2-0.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραγκούνης, Ζαφειράτος, Σφίχτης (57′ Ζαγκλής), Λεβέντης, Ντάτσι, Βλασόπουλος (46′ Τσαγρής), Βελιανίτης, Παπαγιάννη, Μπότης (78′ Κυριακόπουλος), Νησαριώτης, Καλκανάκος (52΄Τσιάνος).

 

ΙΑΣΟΝΑΣ: Σκυριώτης, Ριζάς (46′ Γλέζος), Δουγιέκος, Βασιλάκος, Καράμπελας, Αθανασόπουλος Ε., Καραμήτος, Ασλανίδης (88′ Κοκαβέσης), Αθανασόπουλος Δ. (65′ Ελεύθερος), Λουβερδής, Αδαμόπουλος.

 

 

ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 1-1 ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΟ ΡΟΥΦ

 

Σε ένα αρκετά καλό ματς, Χαϊδάρι και ΠΑΟ Ρουφ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Έτσι, οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 27 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 16.

Στο 24′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσιρκινίδη. Ο Κλουβάτος στο 64 έκανε το 1-0. Στο 71′ ο Θαναηλάκης ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 73′ ο Τύρπος είχε δοκάρι.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μίχος, Πλουμάτος (75′ Γαλάνης), Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Παππάς, Τσαγκάρης, Χριστούλης, Παληγεώργος (89′ Μουρεζίνης), Καμπεράι (74′ Κοτσολάκος), Τσιρκινίδης.

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τσινιάς (51’ Ασλάνι), Χατζηγιαννακός (68’ Ζαχαρόπουλος), Τύρπος, Μπένα, Καρυπίδης, Θαναηλάκης, Κολιός, Τετέι, Ζευκιλής (59’ Τριανταφύλλου), Χίος 86 Χατζηαθανασίου).

 

 

ΠΑΛΕΨΕ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, 0-1 ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

 

Σημαντική νίκη με 1-0 επί του μαχητικού ΑΟ Περιστερίου πέτυχε ο Χολαργός, που εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Χαϊδαρίου και με 28 βαθμούς πέρασε στη 2η θέση. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη και με 4 βαθμούς βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 10′ ο Χατζής.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλαίος, Γερώνυμος, Καλαντζής, Μιχελής, Τερλελής, Τσουτσουδάκης, Χατζής, Λύρας (24′ λ.τ. Καζάκος Α.), Καζάκος Π. (89′ Βάρφη), Χάλος, Ζώης (63′ Καρράς).

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Σετελάρι (57′ Ζιάμπρας), Ντόκολας ( 34′ λ.τ. Κόκα), Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λέτσι, Ρίζος (46′ Παππάς), Κουτσούκου, Λειβαδάς (81′ Τσοπανάς), Γεωργακόπουλος.

 

 

ΗΤΤΑ ΑΠΟ «ΑΕΡΟΣ» ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑ’Ι’Δ., 0-4 ΑΠΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

 

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση τα Πετράλωνα επικράτησαν με 4-0 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου. Ετσι, έφτασαν τους 25 βαθμούς, ενώ ο Θρίαμβος έμεινε στους 12.

Η νίκη των γηπεδούχων ουσιαστικά ήρθε από «αέρος», αφού τα τρία από τα 4 γκολ μπήκαν με κεφαλιές!

Στο 14′ ο Γκούγκας με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 38′ ο Ζίζηλας πάλι με κεφαλιά έκανε το 2-0, και στο 55′ ο Γεωργουδάκης με πέναλτι έκανε το 3-0. Στο 68′ ο Γεωργίου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Μπότος, Τσέκος, Μπουγιούκος, Ζίζηλας (78′ Κουντούρης), Γεωργίου, Ανδρίκος, Ψαρράς (50′ Ρούπι), Χέλμης, Γκούγκας (75′ Λιέας), Γεωργουδάκης, Μπούτιβας (62′ Μπαλωμένος).

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ρούμπας, Μπάκας, Κορδάς, Μπάλας (80′ Μπίκος), Καραπιπέρης, Μαρινάκης, Φούρλας(35′ Σούφλας), Κάραβος, Μπάτσι (80′ Γκαρδιακός), Σερδενές, Δράμης.

 

 

NON STOP ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ 2-0 ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!

 

Δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη πήρε το Καματερό με 2-0 επί του αξιόμαχου Γαλατσίου.

 

Αν και προηγήθηκε μόλις στο 13΄ το Καματερό με κεφαλιά του Ανδριτσόπουλου μετά από κόρνερ, δύσκολα μπορούσε να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Γαλατσίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους απείλησαν πολλές φορές με κορυφαίες σουτ του Δημητρόπουλου, και του Κολοκοτρώνη που εξουδετέρωσε ο Φραγκουλόπουλος.

Στο 70΄ τελικά ο Πετανάι κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό πορτιέρο του Γαλατσίου, πετυχαίνοντας το 2-0.

Στις καθυστερήσεις το Γαλάτσι θα μπορούσε να μειώσει με τον Λαγό, αλλά ο Κυρίου απέκρουσε με τα πόδια το πλασέ του.

 

Μετά από 13 αγώνες το Καματερό είναι στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς (10-1-2, 32-13 γκ.), ενώ το Γαλάτσι βρίσκεται στην 6η θέση με 21 βαθμούς (6-3-4, 17-10 γκ.)

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαιωάννου (92΄ Χαβέλλας), Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (58΄ Πετανάι), Τσιργιώτης, Κολοκοτρώνης (89΄ Γκάνιος), Παναγιωτόπουλος (78΄ Καρκαλέτσης), Κανακάρης

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Δραμιτινός (78΄ Καρούσης), Ευαγγέλου (45΄ Ραπάι) , Πολυτσέρης, Βαμβακέρης, Μπίλο, Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Παπαδόπουλος (62΄ Λαγός), Κυρίλλιδης, Παπαιωανίδης (51΄ Φάλαγγας)

 

 

 

ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ, 3-1 ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

 

Επέστρεψε στις νίκες ο Φοίνικας Περ. που επικράτησε με 3-1 της Ελπίδας Αγ. Αναργ.

Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την αγωνιστική τους άνοδο, που ήταν εμφανή και με στον αγώνα με την Κηπούπολη, και παρά την ήττα ήταν εμφανής.

Ο Φοίνικας παίζοντας κατά διαστήματα καλά κατάφερε να προηγηθεί στο 25΄με σουτ του Διονάτου. Μετά από όμορφο συνδυασμό των συμπαικτών του και σουτ του Λιαγκόζη στο 39’ ο Φοίνικας «σφράγισε» τη νίκη.

Στο 62΄ο Τσαναχτσίδης μείωσε σε 1-2, με κοντινό πλασέ, μετά από εκτέλεση φάουλ το οποίο απέκρουσε προσωρινά ο Αργυρόπουλος.

Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Χιώτης με κοντινό πλασέ, ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Σταμάτη.

 

Ο Φοίνικας Περ. μετά από 13 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση με 20 βαθμούς (5-5-3, 19-18 γκ.), ενώ η Ελπίδα βρίσκεται στην 10η θέση με 20 βαθμούς (5-5-3, 18-13 γκ.)

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Αργυρόπουλος, Ρώιμπας, Καμαρέτσος, Μακρής, Λιαγκόζης Α. (76’ Ραυτόπουλος Π)., Λάσκαρης, Διονάτος, Κούτρης, Ραυτόπουλος Δ. (86’ Σταμάτης), N’Ντιαγέ (90’ Μίλε), Λιαγκόζης Γ. (90’ Χιώτης)

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: Καπάνταης, Τσαναχτσίδης, Πανταζής, Βαρβαρήγος (46’ Μεμπέλικας) Καλκάνης, Λώλης, Παρασκευόπουλος, Κόκκαλης, Χοξά (53’ Μοσεσβίλι), Ντίμο, Μαρκουλής (46’ Λάμπος).

 

ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟ ΤΡΙΑ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. 3-0 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛ.

 

Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές ο Ηρακλής Περ. επικρατώντας εκτός έδρας με 3-0 του Ατρόμητου Χαλ., παίρνοντας χρυσό τρίποντο, που τον διατηρεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και στο πρώτο πεντάλεπτο έκαναν δύο σουτ, που όμως δεν βρήκαν στόχο.

 

Γρήγορα όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν στοπ 10’ έχασαν ευκαιρία με κεφαλιά του Μήτρου και στο 14’ πέτυχαν γκολ με τον Βασιλείου.

 

Ο Ηρακλής Περιστερίου επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και στο 41΄κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πούλιος κάνοντας το 2-0.

 

Ο ίδιος έκλεισε και το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο στο 72’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

 

Ο Ατρόμητος Χαλ. παραμένει για Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς βαθμό και βρίσκεται στην προτελευταία θέση (15η) με 7 βαθμούς (1-4-8, 10-26 γκ.), ενώ ο Ηρακλής Περ. είναι 6ος με 21 βαθμούς (6-3-4, 21-18 γκ.).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛ.: Κιντέρης, Κανάκης, Μαυρίδης (57’ Θανασούλας), Γεωργόπουλος, Παντέλογλου, Γεωργιάδης, Σταθιάς, Μπουτσικάρης, Δούκας (73’ Κωστάκης), Ρηγόπουλος, Δημητριάδης (64’ Οικονόμου)

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: Παπαβασιλείου, Κιούσης (69’ Κασιμάτης), Καρακωνσταντής, Πάνος, Γιαννακόπουλος, Δρουγουνάκης, Μήτρος (77’ Νίτας), Τζαβάρας, Πούλιος, Βασιλείου (81’ Μούρτζης), Αρχοντούλης (72’ Νικολάου).

 

 

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 4-0 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΑΘ.

 

Με 4-0 επικράτησε η Αγία Ελεούσα του θρίαμβου Αθηνών σε μία νίκη που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγελου Μακρή, που υπέστη μετατόπιση επιγονατίδας και ο αγώνας διακόπηκε περισσότερο από μισή ώρα.

 

Η Αγία Ελεούσα ήταν καλύτερη απέναντι στον Θρίαμβο που εμφανίστηκε με ενδεκάδα ανάγκης. Ο Κατσάνος αναγκάστηκε να αλλάξει τα αγωνιστικά του πλάνα μετά από θλαστικό τραυματισμό του βασικού του επιθετικού Χάλαρη, με αποτέλεσμα η ομάδα του να εμφανιστεί άνευρη και χωρίς τρεξίματα στην επίθεση. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή και μόλις στο 6’ προηγήθηκαν με τον Μπάκα μετά από παράλληλη μπαλιά στην μικρή περιοχή του Βλαχόπουλου.

Το γρήγορο γκολ αποσυντόνισε εντελώς τους φιλοξενούμενους, που διαμαρτύρονται για φάουλ πάνω στον Μιράκα, που δεν δόθηκε και στην εξέλιξη του σημειώθηκε το 2-0 στο 20’.

Συγκεκριμένα ο Γιαννόπουλος σημείωσε το δεύτερο γκολ μετά από πάσα και πάλι του Βλαχόπουλου που κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά.

Στο 35’ ο Ρούσσος με πέναλτι που κέρδισε ο Σιδέρης πέτυχε το 3-0 και «κλείδωσε» τη νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μακρή, που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

 

Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 90’ (ή 60’ χωρίς την καθυστέρηση) με τον Μπάκα να εκμεταλλεύεται λάθος των αμυντικών.

Ο αγώνας λόγω της ημίωρης διακοπής έληξε στο 120’.

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος (120’ Φιλίππου), Παπαδόπουλος, Μουσούρης, Μπάκας, Σκεπετάρης, Κακαβάς, Ηλιαδάκης, Σιδέρης, Γιαννόπουλος (46’ Μακρής Α. /90’ Μακρής Κ.), Ρούσσος (90’ Λάμπρου).

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘ.: Λαχανάς, Λίτσα, Ταμπρατζής (46΄ Εμνέρ), Απέργης, Τσαπικούνης, Κολοκυθάς, Κουτρούλης (85’ Σταθεράς), Κωνσταντίνου (85’ Ρένα), Πότσης, Μιράκα (20’ λ. τρ. Μαυρούτσικος), Καλούμενος.

 

 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ Ο ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ, 4-0 ΤΟ ΔΑΣΟΣ

 

Κάνοντας επίδειξη ισχύος ο Χαλκηδονικός χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές επικράτησε εύκολα επί του Δάσους Χαϊδαρίου εκτός έδρας με 4-0.

Έτσι, παραμένει αήττητος και στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς, ενώ το Δάσος έμεινε στους 7.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 με δύο κεραυνούς έξω από την περιοχή του αρχηγού και πρώτου σκόρερ τους Λυμπερόπουλου, σουτ που δεν κατάφερε να εξουδετερώσει ο Κομεσάριος στο 10’ και στο 29’. Το 0-3 έγινε μετά από σουτ του Σουλιώτη και κόντρα στον Φωτόπουλο (αυτογκόλ) στο 32’, ενώ το 0-4 έγινε στο 80’ με ωραία ενέργεια και πλασέ του Σούρμπη.

 

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κομεσάριος, Δαρδάνος, Μπούης, Φωτόπουλος. Μούγιος, Κράιας, Χεκιμίδης, Παπαγιάννης (58’ Στάθης), Καφανταρίδης, Ζαχαριάς, Καρτσωνάκης.

 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟΣ: Κολονέλος, Γενιδογάν, Νίκα, Σκέμπι (68’ Τσιάμης), Χαντζάρας, Λυμπερόπουλος, Σουλιώτης (55’ Δημητρούλης), Χριστιανός, Αραπογιάννης (63’ Γρατσίας), Ράγιας (46’ Σούρμπης) Χύτας.