Home Πετρούπολη ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

0
0

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΑ

 

Σε αναστολή λειτουργίας των δημοτικών Αθλητικών και Πολιτιστικών δραστηριοτήτων για διάστημα μίας εβδομάδας, προχωρά ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνέχεια των περαιτέρω προληπτικών, ειδικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας, για τον περιορισμό της πιθανότητας εξάπλωσης της επιδημίας κορωνοϊού στη χώρα μας.

 

Η εφαρμογή του μέτρου θα ισχύσει σε πρώτη φάση από την Τρίτη 10 Μαρτίου έως και την Κυριακή 15 Μαρτίου και αφορά:

Στη διακοπή των δραστηριοτήτων που διεξάγονται σε κλειστούς δημοτικούς χώρους:

  1. Των τμημάτων Αθλητικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα: Ενόργανης, Ρυθμικής, Μπάσκετ, Βόλεϊ και Δημοτικού Γυμναστηρίου Ανδρών-Γυναικών.

 

  1. Των τμημάτων Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων και συγκεκριμένα: Παραδοσιακών χορών, Λατινοαμερικάνικων χορών, Σύγχρονου χορού, Ρυθμικής και Ψυχοκινητικής αγωγής, Γιόγκα, Εικαστικών, Φωτογραφίας, Κεραμικής, Αγιογραφίας, Θεάτρου, Δραματικής Σχολής και Δημοτικού Ωδείου.

 

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος-Γαβριήλ Βλάχος τονίζει για άλλη μία φορά ότι η λήψη των συγκεκριμένων μέτρων γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους, καθώς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι καθήκον της Διοίκησης να δράσει με υπευθυνότητα, ώστε με σωστό συντονισμό να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των ομάδων υψηλού κινδύνου. Επιπλέον, βεβαιώνει πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους πολίτες, για να αντιμετωπίσουν από κοινού τις όποιες δυσκολίες, με ψυχραιμία και σύνεση.

Ο Δήμος Πετρούπολης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ, προκειμένου να υπάρχει ανά πάσα στιγμή σωστή ενημέρωση των πολιτών.