Home Πετρούπολη ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!
ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!

ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΒΛΑΧΟΣ – ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!

0
0

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΡΑΤΗ

 

 

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για την Πετρούπολη είχαν ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής με τον Δήμαρχο Στέφανο Βλάχο σε συνάντηση που είχαν μεταξύ τους.

Ο πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Κώστας Στρατής, που αξίζει να σημειωθεί ότι είναι κάτοικος και δημότης της πόλης, τέθηκε το ζήτημα της δημιουργίας κατάλληλου κτηρίου για τη στέγαση του Δημοτικού Ωδείου, με όρους που θα καλύπτουν τις σύγχρονες εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές προδιαγραφές.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Επίσης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό του δήμου, όπως η καταβολή μισθολογικής διαφοράς μετά από τελεσίδικη δικαστική απόφαση, για την οποία ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπιστεί το επόμενο διάστημα. Ο Δήμαρχος και ο πρώην υφυπουργός, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του πολιτισμού ως τέταρτου πυλώνα της βιώσιμης ανάπτυξης, μαζί με την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον, συμφώνησαν στην ανάγκη να πυκνώσει ο διάλογος για την προώθηση των ζητημάτων του πολιτισμού στην Πετρούπολη, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των κατοίκων της».