Home Χωρίς κατηγορία ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ

0
0

Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

 

Μία έκπληξη επιφύλασσε ο Θοδωρής Λάππας στην ομιλία του, που δεν σχολιάστηκε μέχρι σήμερα, αλλά δεν πέρασε απαρατήρητη από τους παρευρισκόμενους και φυσικά αξίζει αναφοράς.
Πάνω στο stage στεκόταν ένας άνδρας που έκανε ταυτόχρονη απόδοση της ομιλίας του κ. Λάππα στη νοηματική.

Επρόκειτο για τον Στράτο Πατρινό, θεολόγο και διερμηνέα τη ελληνικής νοηματικής γλώσσας. Από το 2009 μέχρι και σήμερα ο κ. Πατρινός είναι ο άνθρωπος που αποδίδει τη Θεία Λειτουργία στη νοηματική στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα, αλλά και στο παρεκκλήσι στο Σωματείο των Κωφών.

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η παράλληλη απόδοση στη νοηματική αποτέλεσε σκέψη του επικεφαλής της παράταξης ή κάποιου από τους συνεργάτες του, όπως και δεν ξέρουμε αν υπήρξαν άτομα με προβλήματα ακοής στην ομιλία του κ. Λάππα.  Η όλη κίνηση σίγουρα όμως είχε σημειολογικό χαρακτήρα καθώς με τον τρόπο αυτό η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί και ο Θοδωρής Λάππας έδειξε έμπρακτα ότι υπάρχει μέριμνα για τα Α.Μ.Ε.Α. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία και αναμένουμε ακόμη περισσότερες και πιο ευχάριστες ενέργειες φροντίδας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.