Home Σπορ ΑΡΩΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ.- ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. 3-3
ΑΡΩΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ.- ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. 3-3

ΑΡΩΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤ.- ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. 3-3

0
0

Ο ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ. ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΞΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ

Αγγλικό σκορ και θέαμα προσέφεραν Εθνικός Αστέρας και Αίμος Πετρ. στην Καισαριανή όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3.

 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν το πλεονέκτημα της έδρας και μέχρι να προσαρμοστεί ο Αίμος στο χορτάρι πέτυχαν δύο γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες με τον Μπαμπάτσικο στο 14’ και τον Μερμήγγη στο 30’. Από εκεί και πέρα ο Αίμος συνήλθε και προσπάθησε να μειώσει το οποίο κατάφερε με τον Δαρδαμάνη στο 41’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χλωρός προχώρησε σε δύο αλλαγές για να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα του, αλλά ο Εθνικός Αστέρας στην πρώτη του ευκαιρία σημείωσε το 3-1 στο 48’. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια δεν τα παράτησαν πίεσαν για το γκολ και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ως το 58’ όπου ο Μπίτζας κατάφερε να μειώσει σε 3-2. Η τρίτη αλλαγή του Νάτσιου αποδείχθηκε χρυσή για τον Αίμο, καθώς στο 68΄μπήκε στο 69’ σκόραρε χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

 

Ο Εθνικός Αστέρας μετά από 13 αγώνες βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς (3-3-7, 18-28 γκ.), ενώ ο Αίμος που παραμένει για έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα βρίσκεται στην 4η θέση με 23 βαθμούς (6-5-2, 20-13 γκ.).

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μωραΐτης, Πατσιάλος, Μιχόπουλος (62’ Αδαμάκης), Αλεξίου, Κριπιντίρης, Βουτυράς, Μερμήγγης (75’ Μπανάς), Ντατσιονάκης, Σταυρακάκης (86’ Επιτροπάκης), Μπαμπάτσικος (80’ Μπαρμπαλιάς), Καντάς.

 

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: Συρίγος, Ασφής (46’ Ντούλας), Καβαλάρης, Γιαννούλης, Ρουμπέν, Ταμπάκης (68’ Νάτσιος), Μπίτζας, Δαρδαμάνης, Αντωνόπουλος, Βγενής (46’ Τζαβάρας).