Home Χωρίς κατηγορία ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ Β’ 2-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ Β’ 2-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟ Β’ 2-0 ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

0
0

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. «ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ» ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

Με σκορ 2-0 επικράτησε ο Άρης Πετρ. εντός έδρας των Πετραλώνων και συνεχίζει να ακολουθεί τους δύο πρωτοπόρους.

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους. Η σφιχτή άμυνα των φιλοξενουμένων δεν επέτρεψε στους παίκτες του Άρη να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, εκτός από το σουτ του Καραδήμα στο 13’ έξω από την περιοχή που υποχρέωσε τον Καβακλή να αποκρούσει από το γάμα της εστία του σε κόρνερ και την προβολή του Σαγανά στο 44’ που απόκρουσε και πάλι ο Καβακλής σε κόρνερ. Τα Πετράλωνα από την πλευρά τους απείλησαν με σουτ του Γιακουμάκη στη γωνία του Παχατούρα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα.

Η είσοδος του Θανόπουλου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταλυτική καθώς έκανε την ομάδα πιο επιθετική και δημιούργησε ρήγματα στην αμυντική διάταξη των Πετραλώνων.

Μόλις στο 52’ ο επιθετικός του Άρη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Κυριαζή.

Στο 57’ ένας όμορφος συνδυασμός του Τρακόσια με τον Κυριαζή και τον Σαγανά οδήγησε στο 2-0 με πλασέ του τελευταίου. Στο 61’ ο Σαγανάς έκλεψε την μπάλα με το κεφάλι στη σέντρα και βγήκε στην κόντρα. Από πλάγια θέση πάσαρε  στον Θανόπουλο αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος πάνω στην κίνηση έφυγε άουτ.

Τα Πετράλωνα είχαν μία καλή φάση στο 67’ με το σουτ του Μιχαηλίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή που έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Ο Άρης μετά τη νίκη του επί των Πετραλώνων παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς (11-5-4, 30-16γκ.) ένα μόλις βαθμό πίσω από το δεύτερο Ηράκλειο και έξι από τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό.

Αντίθετα τα Πετράλωνα βρίσκονται στην 15η θέση με 14 βαθμούς (3-5-12, 10-34 γκ.)

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Παχατούρας,  Κόμης (54’ Βασιλάκος, Τρακόσης, Ντέντια (24’ Λάπα), Τσούκης, Ταχιράι, Λερούτσος (46’ Θανόπουλος), Νίκολι, Καραδήμας, Κυριαζής, Σαγανάς (81΄Μιχαηλίδης).

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καβακλής, Τσαγκάνος, Δήμας (78’ Βεργιώτης, Κουντούρης, Κτένας, Κυριάκης (75΄Καρακάσης), Τραγανός, Βελλής (59’ Μιχαηλίδης), Τσιακίρης (61΄Αναγνωστάκης), Δρόσος, Γιακουμάκης.