Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Ο ΛΑΚΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Ο ΛΑΚΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: Ο ΛΑΚΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ!

0
0

Ο ΛΑΚΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ

 

Ο Λάκης Σμυρνής είναι ο νέος τεχνικός του Αρη Πετρούπολης, ο οποίος αντικαθιστά τον Γιάννη Γαζή μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας.

Μετά τη συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας του Συλλόγου Νίκος Κούστας με τον έμπειρο προπονητή οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και κυρίως στην επιστροφή της ομάδας σε τροχιά ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Ο Λάκης Σμυρνής έχει εργαστεί σε Πετράλωνα, Ολυμπιακό Λιοσίων, Δόξα Βύρωνος και σε άλλες ομάδες.

 

ΣΜΥΡΝΗΣ: Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο νέος τεχνικός της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες που βρίσκει στον Άρη τονίζοντας, πως η διοίκηση θα του παρέχει τα πάντα.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανέλαβα μια ομάδα σαν τον Άρη Πετρούπολης, με μια διοίκηση που παρέχει τα πάντα. Πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση για διάφορους λόγους δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα και στο ρόστερ της και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και στο εξής θα κάνουμε μια προσπάθεια να ανακάμψουμε και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Το ματς με τον Χολαργό ο Σμυρνής το χαρακτήρισε κρίσιμο, αλλά θεωρεί ότι η αλλαγή ψυχολογίας θα βοηθήσει σημαντικά:

«Το ματς της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο για την πορεία της ομάδας γιατί νομίζω ότι η νίκη είναι μονόδρομος λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που υπάρχει από την κορυφή. Θέλω να πιστεύω ότι με την αλλαγή ψυχολογίας των παικτών που συμβαίνει πάντα με την αλλαγή προπονητή θα πάνε όλα καλά. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που χάνει δύσκολα που διαθέτει εξαιρετικό προπονητή, αλλά νομίζω ότι η ποιότητα της δικής μου ομάδας είναι καλύτερη και στο τέλος πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».