Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ 90+, 0-1 ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ [VIDEO]
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ 90+, 0-1 ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ [VIDEO]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΛΥΓΙΣΕ ΣΤΟ 90+, 0-1 ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ [VIDEO]

0
0

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ 20’ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Με γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το Περιστέρι παίρνοντας πολύτιμη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Ολυμπιακός αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 73’ μετά από κόκκινη του Ομάρ κατάφερε να πάρει το τρίποντο με κεφαλιά του Χασάν στο 90+.

Από την αρχή του αγώνα οι ερυθρόλευκοι πίεσαν στον Ατρόμητο, έχοντας δύο καλές φάσεις στο πρώτο τέταρτο. Στο 3’ με τον Σουντανί να σουτάρει και τον Μέγιερι με διπλή προσπάθεια να μπλοκάρει. Στο 12’ απείλησε με κεφαλιά του Μπα που έστειλε την μπάλα άουτ. Η απάντηση του Ατρόμητου ήρθε στο 14’ και στο 20’ με τον Βέλλιο να μην καταφέρνει να σκοράρει. Στο 42’ ο Μασούρας χάνει διπλή ευκαιρία να σκοράρει. Πρώτα με κεφαλιά που απέκρουσε ο Μέγιερι και σε νέα σέντρα του Ελ Αραμπί ο Γούτας απόκρουσε πάνω στη γραμμή νέα κεφαλιά από τον Μασούρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ο Ατρόμητος απείλησε στο 57’ με φάουλ του Ούμπιδες και ο Ολυμπιακός στο 66’ με τον Ομάρ να πλασάρει άουτ. Στο 73’ ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες (αποβολή του Ομάρ). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν γκολ, αλλά τελικά ο Χασάν στο 90+ με κεφαλιά κατάφερε και νίκησε τον Μέγιερι.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 26 βαθμούς (7-5-11, 28-34 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Κιβρακίδης, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Μάντσον (90′ Ραμπέλο), Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο (41′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (70′ Μπαένα), Βέλλιος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σουντανί (18′ Φορτούνης), Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί (76′ Γκασπάς), Ελαμπντελαουί, Μασούρας (59′ Χασάν), Τσιμίκας, Μπα, Βαλμπουενά.