Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ 0-2 ΑΠΟ ΒΟΛΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ 0-2 ΑΠΟ ΒΟΛΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΤΟ 0-2 ΑΠΟ ΒΟΛΟ

0
0

ΤΟ 3-0 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ.

 

Με δύο γκολ από πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκουαροτσένα στο 13’ και στο 22’ ο Βόλος πήρε μία νίκη γοήτρου, αλλά ο Ατρόμητος πήρε την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου χάρη στο 3-0 του πρώτου γύρου.
Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να αιφνιδιάζονται από το Βόλο και παίζοντας με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Καχίλα στην φάση του πέναλτι, όλα έδειχναν να οδηγούνται σε μία επική ανατροπή. Η απόκρουση όμως του Μανδά στην κεφαλιά του Λιασίνε στο 51’, ήταν καθοριστική και ο Ατρόμητος στη συνέχεια έδειξε να συνέρχεται και να ελέγχει την κατάσταση. Οι αποβολές του Μπαλογιάννη στο 70 και του Γκουαροτσένα στο 82΄εκαναν πιο εύκολη την υπόθεση πρόκριση για τους Περιστεριώτες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ): Μανδάς, Κιβρακίδης, Ταλόσα, Καχίλα, Γούτας, Μπαένα, Μάντσον, Ανδρούτσος (54’ Ούμπιδες), Ουγκράι (28’ Στρούγκης), Ενσικουλού (78’ Γιακουμάκης), Βέλλιος

 

ΒΟΛΟΣ (ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΓΙΕΓΟ): Μελίσσας, Διαμάντης, Κανταμούρο, Δημόπουλος (76’ Φεράρι), Λύρατζης, Τσαούσης, Μαξ (46’ Τσοκάνης), Μπαλογιάννης, Μουνίθ , Γκουαροτσένα, Φερνάντο (46’ Τόρες)