Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ 4’, 0-3 ΑΠΟ ΠΑΟ!
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ 4’, 0-3 ΑΠΟ ΠΑΟ!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ 4’, 0-3 ΑΠΟ ΠΑΟ!

0
0

ΜΕ 0-3 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Από νωρίς στο καναβάτσο βρέθηκε ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ και ηττήθηκε με 0-3 από τον Παναθηναϊκό, παίζοντας και από το 30΄με παίκτη λιγότερο.

Δεν μπόρεσαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση οι φιλοξενούμενοι καθώς από το 4΄βρέθηκαν να χάνουν με 0-1 με γκολ του  Κουρμπέλη με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Παναθηναϊκός παρά το γρήγορο γκολ συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ. Στο 30΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κιβρακίδης για μαρκάρισμα στο Δώνη. Οι μόνες φορές που απειλεί ο Ατρόμητος είναι σε δύο σουτ του Μανούσου.

Στο 66’ ο Σένκεφελντ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζαχίντ πέτυχε το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ ο Ατρόμητος περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε σε καμία στιγμή. Το σκορ έκλεισε στο 76’ με πλασέ σε κενή εστία ο Περέα μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Μακέντα.

Ο Ατρόμητος μετά από 20 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς (7-5-8, 28-31 γκ.)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ. Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Ανουάρ (46’ Νάγκι), Κουρμπέλης, Ζαχίντ (68’ Περέα), Χρ. Δώνης, Χατζηγιοβάνης (70’ Κολοβός), Μακέντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Μέγερι, Κιβρακίδης, Γούτας, Κάχιλα, Κατράνης, Χαρίσης (46’ Μπουσουλάτζιτς), Μάντσον, Ενσικουλού, Ανδρούτσος (41’ Γκάλο), Μανούσος (73’ Ούμπιδες), Βέλλιος.