Home Πετρούπολη ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Με μία ανάρτηση που ξεχείλιζε από οργή απάντησε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος σε αφίσα που έκανε την εμφάνισή της στην πόλη και μιλούσε για εργολάβους  στο άλσος του Αγ. Δημητρίου.

 

Ο κ. Βλάχος έκανε λόγο για στοχοποίησή  του  επειδή προτίθεται να κατασκευάσει στο χώρο του πρώην Βοτανικού Κήπου το δημαρχείο της πόλης, και καλεί τους αρμοδίους να λάβουν μέτρα για τις έμμεσες απειλές…

 

Η ΑΦΙΣΑ

Αγνώστου πατρότητας αλλά με ταυτότητα αφισάκι  τοιχοκολλήθηκε σε κάποια σημεία της πόλης, το οποίο και εναντιώνεται στα σχέδια της δημοτικής αρχής να οικοδομήσει το νέο δημαρχείο της πόλης στον χώρο που βρίσκεται ο πρώην Βοτανικός Κήπος.

Αναλυτικά αναφέρει:  Ο δήμαρχος Βλάχος με το γαλάζιο συνεταιρισμό του λεηλατούν τη φύση και την Πετρούπολη.

Δημαρχείο στο Βοτανικό = Εργολάβοι στο άλσος

Κάτω τα χέρια από το Άλσος Αγ. Δημητρίου.

Δημαρχείο σκέφτονται να κνάνουν στον Βοτανικό Κήπο παρόλο που έχουν άλλο χώρο, ο οποίος είχε ήδη δρομολογηθεί στην περιοχή «Καμίνι» από τον Γενάρη του 2017 και ο οποίος βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διγενή Ακρίτα και Ηπείρου.

Ο συγκεκριμένος χώρος εκτάσεως 850 τ.μ. και ιδιοκτησίας του Δήμου Πετρούπολης βρίσκεται μπροστά από το «Καμίνι» και είναι χαρακτηρισμένος ως Κοινόχρηστος Χώρος με το ΦΕΚ 451Δ/2001.

Είναι φανερό ότι δεν προσβλέπουν σε δημαρχείο, που είναι αδύνατον να γίνει στο Βοτανικό, αλλά στοχεύουν στη λεηλασία του Άλσους για τους εαυτούς τους και τους διεφθαρμένους φίλους τους.

Η τσιμεντοποίηση της δασικής έκτασης του Βοτανικού Κήπου δεν θα περάσει. Ούτε ένα τετραγωνικό τσιμέντο – Ούτε ένα κομμένο δέντρο.

Πετρούπολη του άλσους και όχι τσιμεντούπολη του κράτους.

Με πρόσχημα την ανέγερση δημαρχείου, Κράτος και κυβέρνηση θέλουν να χτυπήσουν την κατάληψη του ΕΚΧ Βοτανικού Κήπου και κάθε αγωνιζόμενο κομμάτι της κοινωνίας και να ανοίξει ο δρόμος για τη λεηλασία της φύσης.

Ανοιχτή συνέλευση για την υπεράσπιση του άλσους.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Οι αναφορές περί λεηλασίας της φύσης από το δήμαρχο και το γαλάζιο συνεταιρισμό του και τους διεφθαρμένους φίλους τους, προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του Στέφανου Βλάχου που προχώρησε σε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook  αναφέροντας:

«ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ: Κάποιοι έχουν κολλήσει χιλιάδες αφίσες στην πόλη, στοχοποιώντας το όνομα μου , γιατί προτίθεμαι να κατασκευάσω νέο Δημαρχείο , στον Βοτανικό Κήπο . Μάλιστα επενδύουν την στοχοποίηση με τις γνωστές  αριστερόστροφες δήθεν οικολογικές ευαισθησίες. Ο λαός της Πετρούπολης με εξέλεξε, για να κάνω έργο για την πόλη και θα το κάνω. Ας λάβουν όμως υπ’ όψη οι αρμόδιοι τις έμμεσες απειλές…»

 

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΠΟΥΣΟΥΝΗ

Η ανάρτηση του δημάρχου Στέφανου Βλάχου προκάλεσε την  αντίδραση του Μανώλη Μπουσούνη, επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών που στο προσωπικό του προφίλ στο facebook έκανε λόγο για ασέβεια από πλευράς δημάρχου στο δημοκρατικό κόσμο της πόλης, πετώντας λάσπη και απειλές.

Αναλυτικά αναφέρει: Ο Δήμαρχος της Πετρούπολης κος Στέφανος Βλάχος σε σημερινή του προσωπική ανάρτηση στο fb δείχνει πλήρη ασέβεια στο δημοκρατικό κόσμο της πόλης και πετάει λάσπη και απειλές χωρίς να τολμάει να μιλήσει ξεκάθαρα.

Στοχοποιεί το δημοκρατικό, κινηματικό κόσμο, την Αριστερά μιλώντας για […] αριστερόστροφες δήθεν οικολογικές ευαισθησίες […] χωρίς καν να δημοσιοποιεί το κείμενο που αναφέρεται.

Το κείμενο αυτό πάντως πχ εγώ δεν το έχω διαβάσει, συντάξει κλπ. Γι αυτό ούτε γίνεται να τοποθετηθώ στο περιεχόμενο του.

Σας καλώ να το αναρτήσετε αλλά και να το φέρετε στο δημοτικό συμβούλιο φανερά και ότι σας απασχολεί και να δούμε εκεί τις τοποθετήσεις όλων.

Το ότι ζητάτε προστασία από αρμόδιους όπως σημειώνετε και βάζετε στον κάδρο την αριστερά με την αναφορά σε αριστερόστροφες λογικές κλπ για εμένα συνιστά χτύπημα στη δημοκρατία.

Για εμάς η προστασία της ζωής και της αξιοπρέπειας όμως είναι ιερά δικαιώματα οπότε φέρτε τα όλα δημόσια προς συζήτηση.

Γιατί αλλιώς απλά κάνετε ακραία συντηρητική μικροπολιτική.

Κε Βλάχο το ότι πλέον  στην ουσία ηγείστε στην πόλη σε μια ακραία συντηρητική πρακτική της λάσπης απέναντι στην Αριστερά και μάλιστα συνεχώς είναι φανερό σε δημόσια θέα.

Πουλάει τώρα και το αξιοποιείται.

Σας καλώ να αναμετρηθείτε όμως με την πραγματικότητα και τις πολιτικές σας και όχι να στήνετε εικονικούς εχθρούς όπως έκαναν μετά τον εμφύλιο σπαραγμό οι δυνάμεις του παρακράτους της άκρα δεξιάς.

Να ξέρετε ότι αυτή η λάσπη όση βρώμα και πισώπλατα λεπίδια να έχει πάνω δεν βρωμίζει την αριστερά αλλά όσους της την πετάνε. Τα τραύματα επουλώνονται.

Όσον αφορά το ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΕΛΕΟΣ πια. Με δεκάδες αναρτήσεις εδώ και 2 χρόνια πίσω φαίνεται ξεκάθαρα πως διασφαλίστηκε η 100% κρατική χρηματοδότηση για ανέγερση δημαρχείου στην πόλη μας. Πάντως όχι από εσάς μου μιλούσατε μόνο για κράτος υπερφορολόγησης. http://nlp-news.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html?m=1

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ… Μελέτες, σχέδια, κτιριολογικό πρόγραμμα, σχεδιασμός, ωφέλιμος όγκος, χρήσεις γης να μας παρουσιαστούν για το θέμα για να συζητούμε επί της ουσίας του θέματος.

Εάν η προηγούμενη κυβέρνηση με το Πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών δεν είχε εξασφαλίσει 100% κρατική ενίσχυση των δήμων για ανέγερση ιδιόκτητου δημαρχείου δεν θα υπήρχε καν συζήτηση σήμερα ή θα γινόταν δημαρχείο με τεράστιο δανεισμό εν μέσω πανδημίας.

Η παράταξη που με τιμά να είμαι επικεφαλής της,  οι Ενεργοί Πολίτες με αγώνες και ψήφισμα στο συμβούλιο αναγκάσαμε και τη νέα κυβέρνηση να επαναλάβει την πρόσκληση http://www.maxitis-online.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE…/.

Αλλά για πείτε την αλήθεια συνολικά…

Τα σχολεία πως συντηρήθηκαν; Από το ίδιο πρόγραμμα… Οι παιδικές χαρές πως ανακαινίστηκαν; Το δημοτικό κολυμβητήριο πως θα αναβαθμιστεί; Τα σχολεία πως θα γίνουν προσβάσιμα για ΑμεΑ; Το πλυστικό μηχάνημα πως το απέκτησε ο Δήμος; Τα νέα απορριμματοφόρα; Ακόμη για πείτε μας πως εξασφαλίστηκαν γρήγορα τα κοντέινερ για το 2ο λύκειο; Η δίχρονη προσχολική αγωγή; Τα δωρεάν ζεστά σχολικά γεύματα σε δημοτικά;

Το έργο σας Δήμαρχε μέχρι σήμερα με εξαίρεση τα κυκλάμινα που βλέπουμε σε πολλούς δήμους είναι αποτέλεσμα επιλογών που προέρχονται από μια προηγούμενη κυβέρνηση με αριστερό, δημοκρατικό πρόσημο.

Εσείς ούτε μια διαμαρτυρία για τους μπλε κάδους που είναι γεμάτη σκουπίδια, για τα ανύπαρκτα τεστ στα σχολεία, για τους γιατρούς που μας παίρνουν από την ΤΟΜΥ δεν κάνατε.

Ενώ πήγατε να μας αλλάξετε τα φώτα με 1,5 εκατομμύριο δάνειο που κανονικά τα πληρώνει η Περιφέρεια αυτά όπως είχε συμβεί πριν 3 έτη.

Το σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα επιτρέψουμε ο δημοκρατικός κόσμος της πόλης μας να γίνει η Πετρούπολη σημείο αναφοράς συντηρητικής στροφής.

ΥΓ: Η αμιγώς προσωπική μου αυτή τοποθέτηση που δεσμεύει μόνο εμένα πολιτικά επί του θέματος ελπίζω να συμβάλει ώστε από εδώ και μπρος η δημόσια αντιπαράθεση στην πόλη μας να γίνεται με κρυστάλλινες αναφορές, καθαρές κουβέντες και χωρίς υπαινιγμούς.