Home Πετρούπολη ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: «ΉΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ»
ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: «ΉΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ»

ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: «ΉΡΘΑΝ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ»

0
1

ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΣΙΟΥΝΗ
ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ


Κατά μέτωπο επίθεση προς τον υποψήφιο δήμαρχο Πετρούπολης Μανώλη Μπουσούνη και τους Ενεργούς Πολίτες εξαπέλυσε ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Σίμος.

 

Τους κατηγορεί ότι προσπαθούν να μάθουν τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις σε συνεργασία με υπουργεία και δημόσιους φορείς. Στη δήλωση  του που δημοσιεύθηκε στο 902.gr τόνισε πως μέσα από την κομματική τους οδό, καλούν προέδρους, διευθυντικά στελέχη υπουργείων και άλλων φορέων για να “λύσουν” αυτοβούλως θέματα της πόλης.

Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Πετρούπολης Βαγγέλη Σίμου έχει ως εξής:

«Το τελευταίο διάστημα, η κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας, “Ενεργοί Πολίτες” και ο επικεφαλής της και υποψήφιος δήμαρχος κ. Μανώλης Μπουσούνης (ο οποίος μάλιστα εργάζεται στην ιδιαίτερη γραμματεία του Πρωθυπουργού), έχουν επιδοθεί σε μια σειρά από θεματικές συγκεντρώσεις – ομιλίες, για να ακούσουν τα προβλήματα του λαού της Πετρούπολης και να προτείνουν – όπως ισχυρίζονται – λύσεις!

Μέσα από την κομματική τους οδό, καλούν προέδρους, διευθυντικά στελέχη υπουργείων και άλλων φορέων για να “λύσουν” αυτοβούλως θέματα της πόλης. Πηγαίνουν σε διάφορους φορείς, μόνο και μόνο επειδή είναι “κομματικά αδέρφια” και τους μιλούν εκ μέρους του Δήμου Πετρούπολης!

Προσπαθούν, όπως λένε, να μάθουν τα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις σε συνεργασία με υπουργεία και δημόσιους φορείς! Κυβέρνηση είναι, δεν τα γνωρίζουν;

Οι Πετρουπολιώτες δεν μασάνε κουτόχορτο!

Φυσικά και τα γνωρίζουν και μάλιστα από πρώτο χέρι, καθότι οι ίδιοι με την πολιτική τους τα δημιουργούν και τα διογκώνουν. Είναι εντελώς προκλητικό να γράφουν στην ανακοίνωσή τους ότι δεν θα αφήσουν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει νέος ΧΥΤΑ στο Λατομείο Μουσαμά, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση και σε Περιφέρεια Αττικής (στην οποία επίσης διοικεί δικό τους στέλεχος) το έχει ήδη δρομολογήσει! Άλλωστε, η κα Δούρου δεν ήταν αυτή που δήλωσε απροκάλυπτα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι σε ενδεχόμενες νέες κινητοποιήσεις για το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή και τη δημιουργία νέων χωματερών θα είναι απέναντι από το λαϊκό – εργατικό κίνημα ξεκαθαρίζοντας την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει στις χωροθετήσεις;

Καλούν το διευθύνοντα σύμβουλο των ΚΤΥΠ για να του αναφέρουν τα προβλήματα των σχολικών γευμάτων και της σχολικής στέγης! Δεν τους έχει ενημερώσει, άραγε, ο Διευθύνων Σύμβουλος ότι έχουμε πάει δεκάδες φορές στις ΚΤΥΠ για να διεκδικήσουμε μαζί με συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικούς να δρομολογηθούν επιτέλους οι εκκρεμότητες που οι ίδιοι έχουν;

Εξάλλου, τι ακριβώς ισχυρίζονται ότι θα λύσουν; Η κυβέρνηση δεν είναι που λειτουργεί τα σχολεία με αναπληρωτές; Που δεν δίνει δεκάρα για την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων; Που συνεχίζει την πετσοκομμένη χρηματοδότηση για έργα που χρειάζονται οι σχολικές υποδομές;

Αποκρύπτουν, επίσης, ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, όπως και οι παλαιότερες κυβερνήσεις, την υποχρηματοδότηση των Δήμων, η οποία αγγίζει το 65% και ταυτόχρονα συνεχίζουν την απαγόρευση μόνιμων προσλήψεων προσωπικού, προκειμένου να στελεχωθούν οι δήμοι με υπαλλήλους όλων των ειδικοτήτων, ώστε να καλύπτονται ακόμη και βασικές ανάγκες υπηρεσιών προς τους πολίτες! Ξεχνούν από ότι φαίνεται τις επανειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για απαίτηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού από την κυβέρνηση.

Και βέβαια απέναντι σε όλα αυτά, η απάντησή τους είναι ότι “δεν μας αφήνουν οι θεσμοί, τόσο αντέχει η οικονομία”…

Αιδώς αργείοι!!!

Κύριοι της κυβερνητικής παράταξης όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε και να δείξετε ότι νοιάζεστε για την πόλη, πρέπει να καταλάβετε ότι ο λαός γνωρίζει. Ο λαός βιώνει τα αποτέλεσμα της δικής σας αντιλαϊκής πολιτικής, η οποία πάει χέρι – χέρι με τους εταίρους και τα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν την πολιτική αυτή.

Αφήστε, λοιπόν, τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε ξανά τον Πετρουπολιώτικο λαό με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Σας γνωρίζει καλά και γνωρίζει ότι ούτε θέλετε, ούτε μπορείτε να λύσετε τα πραγματικά προβλήματα, αφού με την πολιτική σας τα δημιουργήσατε.

Μόνο ίδιος ο Πετρουπολιώτικος λαός με τον αγώνα του και τη διεκδίκησή του μπορεί να δώσει λύση στα οξυμένα πρόβλημα που δημιουργήσατε. Αρωγός και στην πρώτη γραμμή ήταν, είναι και θα είναι η Διοίκηση της “Λαϊκής Συσπείρωσης” που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια δείγματα γραφής στην πόλη μας».