Home Πετρούπολη ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΑΡΡΗΚΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! [VIDEO]
ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΑΡΡΗΚΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! [VIDEO]

ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΑΡΡΗΚΤΟΙ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ! [VIDEO]

0
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Της διοίκησης και του έργου της υπεραμύνθηκε ο Βαγγέλης Σίμος στην κεντρική ομιλία του στην πλατεία Ηρώων της Πετρούπολης.

 

Ο δήμαρχος της πόλης και υποψήφιος εκ νέου με τη Λαϊκή Συσπείρωση μίλησε για τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και το έργο που έχουν δώσει όλα αυτά τα χρόνια οι διοικήσεις που υποστηρίζονται από το ΚΚΕ. Κατηγόρησε τους αντιπάλους του ότι δηλώνουν δήθεν ανεξάρτητοι την ώρα που επιζητούν και παίρνουν κομματικά χρίσματα. Την ίδια ώρα όπως είπε χαρακτηριστικά «εμείς είμαστε υπερήφανοι για τα 100 χρόνια αγώνων και ιστορίας του  ΚΚΕ».

Ο κ. Σίμος υπερασπίστηκε το έργο του απέναντι στις κατηγόριες περί στασιμότητας με αναφορές στην κοινωνική πολιτική, και τις δράσεις στον πολιτισμό, και στον αθλητισμό!

Τέλος τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου αγωνίζεται στο πλευρό των εργαζομένων και είναι κατά της υπερφορολόγησης των πολιτών και την φτωχοποίησής τους.