Home Πετρούπολη ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

ΒΑΓΓ. ΣΙΜΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!

0
0

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΒΛΑΧΟ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

 

Με την υπόσχεση ότι ο αγώνας για να αλλάξει ο κόσμος και η πόλη θα συνεχιστεί δυναμικά ο Βαγγέλης Σίμος αποδέχθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών, καταχειροκροτούμενος από τους δεκάδες φίλους που κατέκλυσαν το εκλογικό περίπτερο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας όσους μας στήριξαν, όλο τον κόσμο, που όλο αυτό το διάστημα έδειξε αντοχή στη βρωμιά και τη λάσπη που έριξαν απέναντί μας, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε, ακόμα και αν δεν συμφωνεί σε όλα μαζί μας. Ακούμε τις κριτικές παρατηρήσεις για να γίνουμε καλύτεροι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του λαού το επόμενο διάστημα.

Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, με το χαμόγελο στα χείλη, γιατί εμείς ξέρουμε ότι ο κόσμος αυτός μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει, με την πρωτοπορία μπροστά, με εμάς για να αφήσουμε καλύτερες μέρες και εποχές στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων».

Στη συγκέντρωση στο εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πετρούπολη, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

 

Οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης έστησαν γλέντι και αποδέχθηκαν την ήττα στην εκλογική μάχη με χαμόγελο με βαθύ συμβολισμό. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Σίμος,  «για να περνούν και να το βλέπουν εκείνοι που με το καλημέρα θα φέρουν πισωγύρισμα στην πόλη και να τρέμουν για το τι τους ξημερώνει αύριο. Γιατί εμείς θα είμαστε στους δρόμους. Γιατί έχουμε μάθει να μην τα παρατάμε. Γιατί “το πιο εκπληκτικό, πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο, είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει, είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουνε”».