Home Πετρούπολη Β. Σίμος προς τους επιτυχόντες: Εργαστείτε για το κοινωνικό όφελος.
Β. Σίμος προς τους επιτυχόντες: Εργαστείτε για το κοινωνικό όφελος.

Β. Σίμος προς τους επιτυχόντες: Εργαστείτε για το κοινωνικό όφελος.

0
0

Τα συγχαρητήρια του προς τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εξέφρασε με μήνυμά του ο δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος.

“Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να συγχαρώ τις νέες και τους νέους που έδωσαν φέτος τη δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που είχαν.

Κάποιοι από εσάς καταφέρατε να δείτε τους κόπους τους δικούς σας, των εκπαιδευτικών σας, αλλά και τις θυσίες των οικογενειών σας να δικαιώνονται. Να θυμάστε στο καινούριο σας ξεκίνημα στην ακαδημαϊκή κοινότητα ότι η κατάκτηση της βαθιάς γνώσης του επιστημονικού αντικειμένου δεν είναι μόνο για προσωπικό όφελος. Να εργαστείτε για το σύνολο της κοινωνίας και το επιστημονικό σας αντικείμενο να το χρησιμοποιήσετε για το κοινωνικό όφελος.

Εσείς που δεν καταφέρατε να δείτε τους κόπους σας να δικαιώνονται να θυμάστε ότι η ζωή έχει πολλές μάχες και ότι δεν είναι μόνο προσωπική και ατομική ευθύνη το αποτέλεσμα αυτό, ειδικά σε ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αντί να μορφώνει, εξοντώνει!

Σε όλες και όλους λοιπόν, εύχομαι να εφοδιαστείτε με δύναμη και επιμονή για την επίτευξη των καινούριων σας στόχων και πάνω απ’ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!”.