Home Σπορ ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ: ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-18!
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ: ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-18!

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ: ΣΤΗΝ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ-18!

0
0

Την «άνοδό» τους  στην Α΄ κατηγορία ως δευτεραθλήτριες, πανηγυρίζουν τα κορίτσια Κ-18 του Γ.Σ. Πετρούπολης, μετά και την απόφαση της ΕΟΠΕ για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και καθώς επικυρώνεται η βαθμολογία από την ΕΣΠΕΔΑ, δίνοντας τυπικά τους τίτλους στις αντίστοιχες ομάδες που ήταν πρώτες πριν την αναστολή αγώνων λόγω του κορονοϊού.

 

Μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης βρισκόταν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πρωταθλήματος με 54 βαθμούς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρεται:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριές μας, στον προπονητή τους Σπήλιο Μητρόπουλο, στους εφόρους Μαρία Παπαναστασίου & Δημήτρη Χρανιώτη, στους γονείς των αθλητριών και τέλος στην διοίκηση του Συλλόγου που έθεσαν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης με τέτοιο τρόπο ώστε να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία του βόλεϊ Κ18 – Κοριτσιών, μετά από πολλά χρόνια απουσίας.

Τέτοιες συλλογικές προσπάθειες, αποδεικνύουν ότι το όραμα και οι υψηλοί στόχοι, συνδυαζόμενοι από συστηματική προετοιμασία, αποδίδουν πάντα καρπούς.