Home Δυτική αθήνα Γ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»
Γ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Γ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

0
0

Την αυτόνομη λειτουργία του Γ.Ν. Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» ζητεί ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Βαρβάρα, η δική μας πόλη» Γιώργος Καπλάνης, με αφορμή την επανέναρξη υποδοχής ασθενών με covid-19 από το Νοσοκομείο.

 

 

Συγκεκριμένα  ο κ. Καπλάνης και η δημοτική σύμβουλος Τασούλα Πετράκου επισκέφθηκαν το Γ.Ν. «Αγία Βαρβάρα» και ενημερώθηκαν από την αναπληρώτρια διοικήτρια, Φωτεινή Βρύνα, για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, το οποίο από τις αρχές αυτής της εβδομάδας δέχεται και πάλι νοσούντες από κορωνοϊό. Η κα Βρύνα ενημέρωσε ότι έχουν καλυφθεί οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι και 51 ασθενείς αν χρειαστεί.

Εκ μέρους της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε ότι πάγια θέση της είναι η αυτόνομη λειτουργία του Νοσοκομείου και άμεσο βήμα είναι  η επάνδρωσή του με ιατρικό προσωπικό για τα εξωτερικά ιατρεία. «Η πανδημία ήταν μία περίτρανη απόδειξη ότι το δημόσιο σύστημα υγείας χρειάζεται τέτοιες δομές υγείας» δήλωσε ο κ. Καπλάνης  και όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου «Είναι  αναγκαίο, και για την υγεία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και βέβαια και των δημοτών της πόλης μας. «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» θα αγωνιστεί και θα διεκδικήσει την πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου  μας».