Home Δυτική αθήνα ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ… ΔΥΤΙΚΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ… ΔΥΤΙΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ… ΔΥΤΙΚΑ

0
0

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΟΝ ΓΓΑ!

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρώτα, είχε στις 11/5 ο πρόεδρος του ΠΔΣ Οδυσσέας Δημήτρης Ζωναράς. Στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν η επανεκκίνηση του μαζικού αθλητισμού,  η διαχείριση των προπονήσεων των αθλητών και των ακαδημιών, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις διοργανώσεις τρεξίματος και ποδηλασίας.

Ο κ. Μαυρωτάς ενημερώθηκε για το έργο, τις δράσεις και τις διοργανώσεις του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ενώ στη συνάντηση συμμετείχε ο δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου, Αντώνης Κυρίκος.

 

ΙΛΙΟΝ: Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Μία εικόνα καταστροφής αντίκρυσαν στις 10 Μαΐου οι πολίτες που κινήθηκαν επί της Αγίου Νικολάου. Στο σημείο όπου ο δήμος εκτελεί έργα για την ανάπλαση της λεωφόρου Αγίου Νικολάου, αντίκρυσαν πεσμένα δέντρα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων τα δέντρα έπεσα από τον δυνατό αέρα που είχε την προηγούμενη ημέρα καθώς από τα σκάψιμο στα πεζοδρόμια είχαν εκτεθεί οι ρίζες τους. Παραμένει άγνωστο αν τελικά ήταν ο αέρας ο υπαίτιος, ή αν τα δέντρα έπρεπε να απομακρυνθούν λόγω της αναμόρφωσης του πεζοδρομίου.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αιγάλεω και κάνοντας πράξη τη συνεργασία και αλληλεγγύη μεταξύ των Δήμων, το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου μας προχώρησε στη δωρεά πλεοναζόντων φαρμάκων στα Κοινωνικά Φαρμακεία των Δήμων Αμπελοκήπων, Μενεμένης-Κορδελιού, Ευόσμου και Καλαμαριάς.

Η δωρεά φαρμάκων αποτελεί πράξη μεγάλης σημασίας για την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον.

Ο Δήμος Αιγάλεω θα συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και δυναμικά συλλογικές προσπάθειες κοινωνικού και προνομιακού χαρακτήρα βοηθώντας ώστε κανείς συνάνθρωπος μας να μη μένει αβοήθητος.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!

 

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: ΝΕΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Την εξασφάλιση πληθώρας παιχνιδιών αλλά και νέου εξοπλισμού εξασφάλισε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς στης πόλης. Ήδη διανεμήθηκαν και οι μικροί μπόμπιρες με την επιστροφή τους θα μπορέσουν να τα χαρούν