Home Δυτική αθήνα ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΔΩΡΙΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤ. ΛΕΣΒΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΔΩΡΙΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤ. ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΔΩΡΙΣΕ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤ. ΛΕΣΒΟΥ

0
0

ΤΟ ΝΕΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ

 

Τη συμφωνία για την δωρεάν παραχώρηση ενός απορριμματοφόρου από το δήμο Περιστερίου προς το δήμο Δυτικής Λέσβου, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ευχαριστώντας θερμά τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την ευγενική χορηγία του.

Ο δήμος Περιστερίου πρόκειται να παραχωρήσει στον δήμο Δυτικής Λέσβου ένα 20τονο τριαξονικό απορριμματοφόρο. Το όχημα είναι απολύτως λειτουργικό και ελέγχθηκε μόλις χθες από υπαλλήλους του δήμου Δυτικής Λέσβου στην Αθήνα.

Η ένταξή του στο στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του δήμου Δυτ. Λέσβου, θα αποφορτίσει σημαντικά τη σημερινή διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων. Καθώς λόγω του τεράστιου όγκου του νέου οχήματος, θα λιγοστέψουν τα δρομολόγια προς τον ΧΥΤΑ, τα οποία ως γνωστόν έχουν μεγάλο κόστος και φθορές.

Το νέο απορριμματοφόρο πρόκειται να τεθεί στη διάθεση του Δήμου Δυτικής Λέσβου στις αρχές του επόμενου μήνα, αφού ολοκληρωθεί και το γραφειοκρατικό σκέλος της παραχώρησης: Η τυπική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου για την δωρεάν παραχώρηση του οχήματος και εν συνεχεία η αντίστοιχη έγκριση του δημοτικού συμβουλίου της Δυτικής Λέσβου για την αποδοχή της δωρεάς.

Η δωρεά αυτή οφείλεται στο ότι ο δήμος Περιστερίου, έχει κατορθώσει μέσα στην τρέχουσα δεκαετία να αντικαταστήσει με σύγχρονα οχήματα τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του. Σαν αποτέλεσμα αυτής του της επιτυχίας, ο δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης, με το αξιοσημείωτο του κοινωνικό έργο, παραχωρεί δωρεάν τα παλαιά οχήματα του δήμου του, σε δήμους που κρίνει ότι χρήζουν υποστήριξης. Η συνεργασία του κ. Παχατουρίδη με τον δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο για την παραχώρηση του εν λόγω οχήματος, ξεκίνησε από το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε μόλις χθες.