Home Πετρούπολη ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΥΣΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΥΣΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΥΣΗΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

0
0

Νέο μηχάνημα απολύμανσης και πλύσης πεζοδρομίων, πλατειών και πλακοστρώσεων απέκτησε ο Δήμος Πετρούπολης.

 

 

Ο Δήμος Πετρούπολης απέκτησε νέα κινητή μονάδα πλύσης & απολύμανσης μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ  για πλατείες, πεζοδρόμια, πλακοστρώσεις και γενικά για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και αστικού εξοπλισμού.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα χρησιμοποιεί νερό μαζί με καθαριστικό υγρό σε υψηλές θερμοκρασίες και πιέσεις, ώστε να απομακρύνει ρύπους και κατάλοιπα καυσαερίων που έχουν επικολληθεί στις επιφάνειες. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την ευκολία στη χρήση, με σκοπό την επίτευξη βέλτιστων λύσεων που έχουν δοκιμαστεί και που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα στην πόλη μας.

Στις 10/11, πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμή του και η εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του, στο πεζοδρόμιο της 25ης Μαρτίου, παρουσία του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Περιβάλλοντος Φώτη Χριστόπουλου.

Ο Δήμαρχος, σε δήλωσή του ανέφερε σχετικά: «Ενισχύουμε την Υπηρεσία Καθαριότητας & Περιβάλλοντος του Δήμου μας με σύγχρονα μηχανήματα, προσπαθώντας διαρκώς να επιτύχουμε την καλύτερη λύση για κάθε εργασία καθαρισμού.  Συνεχίζουμε δυναμικά τις στοχευμένες δράσεις μας για έναν Δήμο όμορφο, καθαρό και ασφαλή, όπως του αξίζει και όπως πρέπει να είναι για να τον χαιρόμαστε όλοι!».