Home Πετρούπολη ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ!

0
0

Την στήριξη της τοπικής αγοράς επιχειρεί με μήνυμα του ο δήμος Πετρούπολης.

 

Με αφορμή το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων της Πετρούπολης μετά από το lockdown, o δήμος Πετρούπολης δίνει το δικό του μήνυμα.

 

Με σύνθημα «Μένουμε Πετρούπολη, Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά», ο δήμος καλεί του πολίτες να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης.

Αναλυτικά το μήνυμα του δήμου Πετρούπολης αναφέρει:

«Ο Δήμος Πετρούπολης καλεί όλους τους δημότες να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα της πόλης και την τοπική οικονομία, τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Με σύνθημα «Μένουμε Πετρούπολη, Στηρίζουμε την Τοπική Αγορά», η Δημοτική Αρχή της πόλης καλεί όλους τους πολίτες σε μια προσπάθεια στήριξης των τοπικών επιχειρήσεων – καταστημάτων.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας παράλληλα στο να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

Ας μη ξεχνάμε ότι ψωνίζοντας από τα τοπικά καταστήματα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και συμβάλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Εμείς οι ίδιοι, μέσα από τις επιλογές μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.

Είναι συμφέρον όλων μας»!