Home Πετρούπολη ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΜΕ ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

0
0

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην Πανελλαδική εκστρατεία «Το Παιδί πάνω από όλους» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και μαζί με 60 ακόμη δήμους καλούν  τους πολίτες να προσφέρουν σχολικά είδη και αναλώσιμα, προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει με αισιοδοξία και χαρά η νέα σχολική χρονιά!

Τα σχολικά αυτά θα τα παραλάβουν οι Κοινωνικές Δομές κάθε Δήμου και στη συνέχεια θα τα διανείμουν σε παιδιά που έχουν πραγματική ανάγκη.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 έως 13:00.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δήμος Πετρούπολης: «Φέτος, η συμμετοχή όλων στην προσπάθεια αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική με δεδομένο το κλίμα ανασφάλειας που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες και τα παιδιά τους στη χώρα μας!

Τα σχολικά και αναλώσιμα είδη (τετράδια, γραφική ύλη, είδη ζωγραφικής κλπ.) θα συγκεντρωθούν και θα προσφερθούν στα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 – 13:00 στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, επί των οδών Αθανασίου Διάκου 88Α & Αγίου Δημητρίου.

Με τη συμμετοχή όλων, θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα, ώστε να ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία τη νέα σχολική χρονιά!

Θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 – 17:00 στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας στο τηλέφωνο 2105065885. Υπεύθυνες επικοινωνίας: Παναγιώτα Κωνσταντίνου & Αθηνά Στεργιοπούλου.