Home Δυτική αθήνα ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ Τ.ΟΜ.Υ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ Τ.ΟΜ.Υ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ Τ.ΟΜ.Υ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

Σε προσλήψεις προσωπικού για την ενίσχυση των Τ.ΟΜ.Υ Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω Περιστερίου και Πετρούπολης προχωρά το υπουργείο Υγείας

 

 

Σε προκήρυξη για προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού προχωρά το υπουργείο Υγείας προκειμένου να ενισχύσει τη λειτουργία των Τοπικών Ομάδων Υγείας (Τ.ΟΜ.Υ).

 

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και τέσσερις Τ.ΟΜ.Υ της Δυτικής Αθήνας, της Αγίας Βαρβάρας, του Αιγάλεω, του Περιστερίου και της Πετρούπολης.

Οι προσλήψεις θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης διετούς διάρκειας, η οποία δύναται να ανανεώνεται μέχρι τη λήξη του προγράμματος. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 16/4/2021.

Πιο συγκεκριμένα για την Αγία Βαρβάρα προκηρύσσονται θέσεις  για 8 γενικούς ιατρούς – παθολόγους, 2 παιδίατρους, 4 νοσηλευτές-τριες 2 κοινωνικούς λειτουργούς , 4 διοικητικούς υπαλλήλους, 4 επισκέπτες υγείας.

Για το Αιγάλεω προκηρύσσονται θέσεις για 8 γενικούς ιατρούς – παθολόγους, 1 παιδίατρο, 2 νοσηλευτές –τριες, 3 κοινωνικούς λειτουργούς, 2 διοικητικού ςυπαλλήλους, 2 επισκέπτες υγείας.

Για το Περιστέρι προκηρύσσονται θέσεις για 5 γενικούς ιατρούς-παθολόγους, 1 κοινωνικό λειτουργό, 2 διοικητικούς υπαλλήλους.

Τέλος, για την Πετρούπολη προκηρύσσονται θέσεις για 8 γενικούς ιατρούς – παθολόγους, 1 παιδίατρο, 2 νοσηλευτές-τριες, 1 κοινωνικό λειτουργό,  2 διοικητικούς υπαλλήλους και 2 επισκέπτες υγείας.

Αναλυτικά, ο ΑΔΑ 62ΤΡ465ΦΥΟ-ΓΛΨ, εδώ