Home Ελλάδα ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕΘΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

0
0

Αδέλφια 19 και 24 ετών μέθυσαν δύο ανήλικες ξαδέλφες, τις οδήγησαν σε ξενοδοχείο και τις κακοποίησαν σεξουαλικά.

 

Φρίκη μόνο η λέξη αυτή αρμόζει στις στιγμές που έζησαν στις 3 Μαρτίου δύο ανήλικα κορίτσια 15 και 16 ετών, οι οποίες παρασύρθηκαν σε ξενοδοχείο και έπεσαν κατά περίπτωση θύματα ασέλγειας και βιασμού από δύο αδέλφια ηλικίας 19 και 24 ετών.

 

Τα δύο ανήλικα κορίτσια, που ήταν ξαδέρφες, προσεγγίστηκαν από τους δράστες που φέρεται να είναι ρομά, οι οποίοι μέθυσαν με βότκα τα κορίτσια και τις πήγαν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην περιοχή του Σκαραμαγκά.

Εκεί ο 19χρονος με την χρήση βίας οδήγησε την 15χρονη στην τουαλέτα, όπου και τη βίασε ενώ ο 24χρονος ασέλγησε στην 16χρονη.

Οι δύο ανήλικες αποκάλυψαν τα πάντα στους γονείς τους, οι  οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία ενώ μετέφεραν τα κορίτσια στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί, διαπιστώθηκε πως τα κορίτσια είχαν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, με τη 15χρονη να φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Μετά την κατάθεση που έδωσαν Η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τα δύο αδέλφια, ενώ αναζητείται κι ένα τρίτο άτομο, με το όνομα «Πάρης».

 

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η 15ΧΡΟΝΗ

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι «Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα. Η ανήλικη διακομίστηκε στο Γ.Ν.Π.Α «Παν. & Αγλ. Κυριακού, συνέπεια αναφερόμενου βιασμού». Μάλιστα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση η μία από τις δύο ανήλικες βιάστηκε και θα πρέπει να «παραμείνει στη νοσοκομείο έως ότου βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της, ενώ της έχει χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή».

Ο 24χρονος που είναι παλιός γνώριμος των αρχών, καθώς είχε εμπλακεί σε ληστείες στο παρελθόν και ήταν έξω με όρους, προφυλακίστηκε, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους.