Home Δυτική αθήνα ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ [VIDEO]
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ [VIDEO]

ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ [VIDEO]

0
0

Σε συμβολική κατάληψη των εγκαταστάσεων της Φυλής προχώρησαν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 φορείς και συλλογικότητες της Δυτικής Αθήνας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δυτικού Μετώπου.

 

 

Περισσότεροι από 150 άτομα από την Πετρούπολη, το Ίλιον, τους Αγίους Αναργύρους και το Περιστέρι απέκλεισαν την κεντρική είσοδο του ΧΥΤΑ Φυλής ζητώντας την ματαίωση των σχεδίων του ΕΔΣΝΑ, της Περιφέρειας και της κυβέρνησης για την επέκταση των εγκαταστάσεων και τη συνέχιση της λειτουργίας για ακόμη 30 έτη.
Ο Τάσος Κεφαλάς από το Δυτικό Μέτωπο στην ομιλία του επισήμανε πως αυτή είναι απλώς η αρχή και θα ακολουθήσουν κι άλλες πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές κινητοποιήσεις.

Για μία ακόμη φορά αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία των δημοτικών αρχών της Δυτικής Αθήνας, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η κίνηση των έξι δημάρχων του περσινού Δεκεμβρίου για το κλείσιμο της Φυλής ήταν για το θεαθήναι και κατέληξε σε φιάσκο.  Σύμφωνα με τους διοργανωτές όλοι οι δήμαρχοι ειδοποιήθηκαν για τη σημερινή εκδήλωση, αλλά κανείς δεν έδωσε το παρών ούτε απέστειλε κάποια αντιπροσωπία.