Home Σπορ Δύο στα δύο Καματερό, Φοίνικας και Ιεράπολη
Δύο στα δύο Καματερό, Φοίνικας και Ιεράπολη

Δύο στα δύο Καματερό, Φοίνικας και Ιεράπολη

0
0

Καματερό, Φοίνικας Περιστερίου, Ιεράπολη και Ανθούπολη σημείωσαν νίκες από τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας, από όσα ματς έγιναν ή ολοκληρώθηκαν.

 

ΑΟ Περιστερίου: Δεν άντεξε στο Β’, 0-2 από Άγιαξ

Καλύτερος ο Αγιαξ Ταύρου του Σήφη Βενάκη στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε δίκαια τον ΑΟ Περιστερίου με 2-0 και πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Σερδενές στο 52′ έκανε το 1-0, ενώ στο 57′ με αυτογκόλ του Μπούζα έγινε το 2-0. Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο 46′ με τον Κάλφα.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Χατζάκης, Κούρτι, Μιχαηλίδης, Καραπιπέρης, Γούλας, Γεωργίου, Κάλφας (69′ Καρκασίνας), Σερδενές, Μπάσα (46’ Μούτσας), Χαλίλι (83’ Σιώζος), Κιάφα (77’Καραμπάς).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Θεοδωράκης, Σετελάρι (82’ λ.τ. Τόκολας), Αναγνωστόπουλος, Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας (59’ Κουσούκου), Ζιάμπρας (46’ Κόκα), Τσοπανάς, Λειβαδάς, Γεωργακόπουλος (69’ Μπαλαρίνης).

 

Θρίαμβος Χαϊδ.: Πλήρωσε τις απουσίες, 1-3 από Αργυρούπολη

Με σκορ 3-1 επικράτησε ο ΓΣ Αργυρούπολης του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες .Οι γηπεδούχοι έτσι πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, και μάλιστα με το ίδιο σκορ.
Στο 33’ ο Δρακοντίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με σουτ. Δύο λεπτά αργότερα (35’) ο Κούτρος ισοφάρισε με πέναλτι. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Υφαντής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1). Ο Γκρεβτσίδης στο 70’ σημείωσε με σουτ το τελικό 3-1.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Κακούτης (80’ Χιόνης), Παπαντωνάκης, Γεωργακάς, Γρεβτσίδης (90’ Ξενιτόπουλος), Ντούβλης, Λεβέντης, Υφαντής, Κουντουριώτης (65’ Γιαννίκος), Σαραντινός (80΄Κοκκινέλης), Δρακοντίδης.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ρούμπας, Κόρδας, Ρόπας, Χυσάι, Καγιανάς (71΄Αγγέλου), Μπανιάς (83΄Μαρινάκης), Δράμι, Μπάκας, Μπάτσι, Κούτρος (80΄Φούρλας), Αλεβίζος

 

Καταιγίδα το Καματερό, 4-1 εκτός τον Κεραυνό Γλυφάδας

Παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο το Καματερό νίκησε πολύ εύκολα εκτός έδρας τον Κεραυνό Γλυφάδας με 4-1 και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Οι παίχτες του Νίκου Κουνάδη δεν πτοήθηκαν ούτε από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του ματς και μοιραία υπέστησαν τη 2η συνεχόμενη ήττα τους. Το 0-1 σημείωσε με κεφαλιά ο Δημητρόπουλος στο 31΄ ύστερα από σέντρα του Πετανάι, και ο Χαιρετάκης στο 40′ σημείωσε το 0-2 με διαγώνιο δυνατό σουτ. Στο 50΄ ο Πετανάι πέτυχε το 0-3 με σουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 74΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 με κοντινό σουτ του Γαλημίτη, ενώ το τελικό 1-4 πέτυχε ο Χαρατσάρης στο 78΄ με κοντινό σουτ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τουρκοχωρίτης, Μπάκος, Καλογιάννης (74΄ Τουρτούλας), Ντοβίνος, Δεδούσης, Καπλάνης (65΄ Χασιώτης), Γαλημίτης, Μουντρίχας, Παπαδόπουλος, Ιωακειμίδης, Χαλιλάι (83΄ Εφραιμίδης)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κυρίου, Παπαίωαννου, Κανακάρης (70΄ Χαρατσάρης), Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (62΄ Καλαμποκανάς), Τσιργιώτης (81΄ Γκάνιος), Πετανάι, Παναγιωτόπουλος (81΄ Καρκαλέτσης), Χαιρετάκης.

 

Με επική ανατροπή η Ανθούπολη 3-2 εκτός τον Γκυζιακό

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, η Ανθούπολη κάνοντας απίστευτη ανατροπή νίκησε 3-2 εκτός έδρας τον Γκυζιακό και πήρε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 60′ με τον Μήτσουλα, ενώ στο 65′ ο Στούμπος με πέναλτι έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν, και με τις αλλαγές του Τάσου Στασινόπουλου να παίζουν καθοριστικό ρόλο εξαπέλυσαν την αντεπίθεση τους. Αρχικά ο Μιχαλακέλης στο 76′ μείωσε σε 2-1, ενώ ο Μελέτης στο 80′ ισοφάρισε σε 2-2. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο σκόρερς είχαν μπει σαν αλλαγή! Στο 88′ ο Ρεζτσόβ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Καββαδίας, Αντωνόπουλος, Μήτσουλας, Καρύκης, Τσαγδής, Στούμπος, Καραγιάννης, Καραμάνος, Διαμαντίδης (70′ Μάντσος), Βέλκος, Βαραμπούτης (65′ Μουζάι).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Κοσκινάς, Δούκας, Τσάγκης (73′ Μελέτης), Κωνσταντινίδης, Τομπουλίδης, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Τσιμώτας (58′ Παππάς), Πυλαρινός (89′ Ρουμελιωτάκης), Στρείδης.

 

Φοίνικας Περ: Δεύτερη νίκη και 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Φοίνικας Περιστερίου με τον Αστέρα Ζωγράφου, αλλά τελικά νίκησε με 3-2 ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν με 2-0 στο 35’ με τον Διονάτο με πέναλτι που κέρδισε ο Σταμάτης και στο 40’ με σουτ του Λιαγκόζη έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ένα τρίλεπτο ολιγωρίας στην άμυνα των γηπεδούχων έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να ισοφαρίσει σε 2-2. Το 2-1 έγινε με κεφαλιά του Εξηντάρη μετά από εκτέλεση φάουλ στο 61’. Και το 2-2 με κεφαλιά του Νικολαϊδη στο 63’ από κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι τελικά βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη με τον Σταμάτη στο 78’, που πέρασε και τον τερματοφύλακα, μετά από πάσα του Ν’Ντιαγέ.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: Μυλωνάς, Ρωίμπας, Κατσαρός, Λάσκαρης, Λιαγκόζης Α., Διονάτος, Μίλε (65’ Ραφτόπουλος), Λιαγκόζης Γ., Σταμάτης (81’ Κούλα), Ν’ Ντιαγέ (85’ Φιλόπουλος), Κόρδιας (60΄Καμαρέτσος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λέκκας, Βραχίμι, Καραμάνος, Παπαθανάσης (46’ Δημητρίου), Εξηντάρης, Καρυστινός (85’ Γαλανός), Κούτρας (29’ Ραχάνης), Ηλιόπουλος (71’ Τσολακίδης), Νικολαΐδης, Τέκα, Μπασινάς

 

Στο φινάλε η Ιεράπολη 1-0 εκτός τον Βύρωνα

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε η Ιεράπολη, που επικράτησε με 1-0 επί του Βύρωνα και ζευγάρωσε τις νίκες της. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Βαγγέλη Ζιώγα με άριστη αμυντική τακτική πήρε στις καθυστερήσεις το σπουδαίο τρίποντο. Οι νικητές διαμαρτύρονται για δύο ακυρωθέντα γκολ του Γιάκαλου στο 52′ και του Κορδαλή στο 58′ και για πέναλτι πάνω στον Ζιώγα στο 90′, ενώ ο Βύρωνας φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Τσατσούλη στο 77′. Η Ιεράπολη σε μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 90+2′ κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Γρίβα.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Πλάκα, Ρέλλος, Καραμπάς, Δημητρούκας, Τσατσούλης, Κόρρας (71’ Σταύρου Α.), Πορτάλιος (82’ Ντζιώρας), Φαρμάκης, Ζαφείρης, Παριανός, Ιωακειμίδης.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ι., Τουλιαγκάνοβ (89’ Σπάρος Αρ.), Κανταρτζής, Τζεβελέκος, Γιάκαλος, Βέρρας, Λαγκαδίτης, Γιαννούλης (64’ Γρίβας), Ζιώγας, Κορδαλής (89’ Πουλόπουλος), Μίσκα.

 

Ο ΑΟΝΑ αιφνιδίασε (3-1) ΤΗΝ Κηπούπολη.

Ο ΑΟΝΑ έπιασε στο… ύπνο την Κηπούπολη στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 3-1, κάνοντας το δύο στα δύο.
Μόλις στο 2’ ο Ξυγκόρος με σουτ άνοιξε το σκορ. Ο Πρεβόλης με σουτ στο 35’ σημείωσε το 2-0 και έξι λεπτά αργότερα στο 41’ ο Ξυγκόρος με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και ανέβασε το σκορ στο 3-0.
Η Κηπούπολη παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε αλλά από τη μία η ατυχία στην τελική προσπάθεια και οι σωτήριες επεμβάσεις του Τριανταφύλλου δεν της επέτρεψαν τίποτα καλύτερο παρά να μειώσει σε 3-1 με γκολ του Μαρτέκα στο 55’ με σουτ.

ΑΟΝΑ: Τριανταφύλλου, Κοροβέσι (81΄Καπίρης), Κουσούνης, Μενάι, Χαλίλαϊ, Τερζάκης, Πρεβόλης (90’ Χασιώτης), Αρβανίτης, Ξυγκόρος Περιστερής (60’ Αποστόλου), Μιχαηλίδης (85’ Γιαννόπουλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Αγγελόπουλος Γ., Βλαχόπουλο (81’ Κανέλλης), Καραγιάννης (46’ Χαλιβελάκης). Αναγνώστου, Βλάσης, Νομικός (57’ Αγγελόπουλος Θ.), Ζούκας, Παούρης, Μαρτέκας, Κωνσταντινίδης, Λίτσας.

 

Διακοπή στο Άρης Πετρ.– Κηφισιά 1-1

Οριστική διακοπή του αγώνα λόγω βροχόπτωσης και ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου..

Το ματς διεκόπη στο 66ο λεπτό ενώ το σκορ ήταν 1-1 .
Το σκορ άνοιξε ο Άρης στο 5ο λεπτό μετά από σέντρα του Καραδήμα και προβολή- αυτογκόλ ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Μεϊμάρογλου.
Στο 37′ μετά από κόντρες στην περιοχή του Άρη ο Ντέντια υπέπεσε σε πέναλτι που του στοίχισε την κόκκινη κάρτα.
Από τα έντεκα βήματα ο Γκούμας έκανε το 1-1 για την Κηφισιά.
Από κει και πέρα το παιχνίδι πήγε στην δύναμη με τον αγωνιστικό χώρο να μην προσφέρεται για ποδόσφαιρο μέχρι το σημείο της διακοπής .