Home Πετρούπολη Δ. ΒΙΤΣΑΣ: ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Δ. ΒΙΤΣΑΣ: ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δ. ΒΙΤΣΑΣ: ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

«Οι 30 μέρες πέρασαν και απάντηση δεν πήραμε για το κολυμβητήριο Πετρούπολης».  Με ανάρτησή του στο προσωπικό λογαριασμό του στο facebook o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Βίτσας επανέρχεται στο θέμα του κολυμβητηρίου Πετρούπολης και στην ένταξη της χρηματοδότησης της αναβάθμισής του από το υπουργείο Εσωτερικών.

 

 

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στις 15 Μαΐου 2020 καταθέσαμε ερώτηση στη Βουλή με θέμα την καθυστέρηση για 1 και πλέον χρόνο, της ένταξης χρηματοδότησης της αναβάθμισης του δημοτικού κολυμβητηρίου Πετρούπολης από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι 30 μέρες για την απάντηση πέρασαν και απάντηση δεν πήραμε από το ερωτώμενο Υπουργείο Εσωτερικών.

Επειδή όμως παρακολουθώ ως οφείλω στενά κάθε ζήτημα που αφορά την ποιότητα ζωής των πολιτών στον Δυτικό Τομέα είδα ότι στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης αποφασίστηκε να συμπληρωθεί το αίτημα του Δήμου προς το Υπουργείο Εσωτερικών ώστε να προχωρήσει η ένταξη του έργου συνολικού ύψους 850.000 €.

Γνωρίζω καλά ότι λόγω των εκπτώσεων που γίνονται στους διαγωνισμούς είναι σίγουρο ότι θα καλυφθεί η αναβάθμιση του δημοτικού κολυμβητηρίου 100% από την κρατική χρηματοδότηση που είχε εξασφαλίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για το εν λόγω έργο ύψους 600.000 €.

Αναμένω και επίσημα την απάντηση του Υπουργείου ότι έγινε και τυπικά η ένταξη.

Τέλος, θέλω να τονίσω ότι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ για έργα υποδομής στην Πετρούπολη και σε όλο το Δυτικό Τομέα τα οποία είχαμε εξασφαλίσει ως κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις θυσίες του ελληνικού λαού γιατί αφορούν έργα ουσίας και όχι βιτρίνας και πηγάζουν μέσα από τις πραγματικές ανάγκες των Δήμων της Δυτικής Αθήνας.»