Home Σπορ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. [PICS]
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. [PICS]

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ. [PICS]

0
0

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ., ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ

 

Παρουσία του Δημάρχου Πετρούπολης Στέφανου Βλάχου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του μπασκετικού τμήματος της Ολυμπιάδας Πετρούπολης.

Ο υπεύθυνος της ομάδας Κώστας Κριμιτζάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την στήριξη στον σύλλογο η οποία τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν για τη διαμόρφωση ενός πλήρους προγράμματος εκμάθησης.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως η διοίκηση κοιτάζει με ενδιαφέρον την αθλούσα νεολαία της πόλης και φροντίζει ώστε να υπάρξουν οι καταλληλότερες συνθήκες και στις υποδομές. Σε αυτά τα πλαίσια προανήγγειλε την ολοκλήρωση του Εθνικού Σταδίου στην Αγία Τριάδα, αλλά και την κατασκευή νέου κολυμβητηρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού-Πολιτισμού Χρυσάνθη Παχίδου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνος Συλλιγνάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού Στέλιος Χρυσικός, ο επικεφαλής της παράταξης «Πετρούπολη Μαζί» Θοδωρής Λάππας, ο πρώην Δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κοτσαμπάς και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Ραγκούσης καθώς και πλήθος γονέων και αθλητών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και αθλητική ημερίδα με ομιλητές τον κ. Τσίτσα Γεώργιο, Ψυχολόγο καθηγητή Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και τον κ. Αθανασιαδή Δημήτρη, Αθλητικό Διατροφολόγο με θέματα ψυχολογίας  παιδιού-αθλητή και διατροφολογίας.