Home Σπορ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΣΥΣΣΕΑΣ
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΣΥΣΣΕΑΣ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΔΣ ΟΣΥΣΣΕΑΣ

0
0

ΣΕ ΜΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ


Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Πετρούπολης, ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και τίμησε τους  αθλητές του για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2018.

Με  περισσότερα από 250 μέλη και μια δυναμική και ελπιδοφόρα Ποδηλατική Ακαδημία, ο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» αναδεικνύεται σε  αθλητικό πρεσβευτή της Πετρούπολης αλλά και πηγή αθλητικής παιδείας, εκπαίδευσης  και διεξόδου προς το ποδηλατικό και δρομικό κίνημα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι Πετρούπολης Θοδωρής Λάππας, Νίκος Σακούτης, Θανάσης Σκαλιστήρας, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ζαχαράκης και ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης και μέλος του συλλόγου  Μανόλης  Συλλιγνάκης.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της  Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Εθελοντών Αττικής Γεώργιος Κασφίκης, ο δημοσιογράφος Αντώνης Κυρίκος εκπροσωπώντας το runnfun.gr, o Χάρης Μανούσης εκ μέρους του irunmag.gr, η πρόεδρος  του Σ.Δ.Υ Ελευσίνας Αγγελική Κάμπου, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Σ.Δ.Υ Αθηνών Μανώλια Μιχαλογιαννάκη και η έφορος Σπυριδούλα Μπούκα.

Ο πρόεδρος του ΟΔΥΣΣΕΑ, Δημήτρης Ζωναράς  στο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΔΣ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» διοργανώνει με επιτυχία τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Poikilo Rocky Mountain», τον αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας «Poikilo Night Trail», το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Cyclocross καθώς και πλήθος δράσεων αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα με επίκεντρο το Ποικίλο Όρος.

Τα μέλη του Συλλόγου συμμετέχουν στους σημαντικότερους αγώνες που γίνονται σε όλη την Ελλάδα αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις».

Η εκδήλωση ήταν μια προσφορά των Ζαχαροπλαστείων ΚΑΚΑΛΗΣ και της ECO LIFT – ΑΦΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΟΕ, ενώ οι τυχεροί που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν δώρα από τα καταστήματα podilatodromio.gr  στο Ίλιον και το Casa di Regali στην Πετρούπολη.