Home Δυτική αθήνα ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!
ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

0
0

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΡΟΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ροταριανός Όμιλος Περιστέρι στις 21 Ιανουαρίου 2020 όπου μέλη του και καλεσμένοι από άλλους Ροταριανούς Ομίλους τους τίμησαν με την παρουσία τους. Το παρών έδωσαν επίσης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και φορέων της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Ιωάννης Μαυρούλιας Προδιοικητής της 2470 Π.Δ.Ρ. Θέμα της ομιλίας του ήταν «Η φιλοσοφία της οικονομίας και διαχείρισης πρώτων υλών».
Παρευρέθηκαν η τέως Διοικητής Ντόρα Κέμου-Μπίτσα, η υποδεδειγμένη Διοικητής Περιφέρειας Μαρίζα Οικονόμου, ο βοηθός Διοικητή Κίμωνας Φραγκιάδης, η Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα – Φιλοθέη Έλενα Νικολοπούλου, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών Χαράλαμπος Τιγγινάγκας και ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Πειραιά – Ανατολή Ηλίας Παπαγεωργίου!

Ακόμη με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Μαρία Τσιώτα – Μάρκου και Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Λώλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. Τάσος Καλλιάφας.

Τα δύο φλουριά της βασιλόπιτας κέρδισαν οι Νίκος Φουρναράκης και Τάσος Αλεξόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν προσφορά των Ζαχαροπλαστείων Κάκαλης.

 

Από δεξιά στη φωτογραφία: ο Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος Δ.Ε.Π.Α.Δ.Π. Τάσος Καλλιάφας, η ταμίας του ΡΟ Περιστερίου Ελένη Τσικνιαδοπούλου, η Αντιδήμαρχος Μαρία Τσιώτα – Μάρκου, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο Πρόεδρος του ΡΟ Περιστερίου Κωνσταντίνος Ασλάνογλου και η Γραμματέας του Ομίλου Αθηνά Ρούση

 

Η Γραμματέας του Ροταριανού Ομίλου Περιστέρι Αθηνά Ρούση

 

Ο Πρόεδρος του ΡΟ Περιστέρι Κωνσταντίνος Ασλάνογλου, η ταμίας του Ομίλου Ελένη Τσικνιαδοπούλου και η Γραμματέας του Ομίλου Αθηνά Ρούση

 

Ο Πρόεδρος του ΡΟ Περιστέρι Κωνσταντίνος Ασλάνογλου και ο Ομιλητής Ιωάννης Μαυρούλιας Προδιοικητής της 2470 Π.Δ.Ρ
Η τέως Διοικητής Ντόρα Κέμου-Μπίτσα και ο ομιλητής Ιωάννης Μαυρούλιας

 

Από δεξιά στη φωτό: Ο ομιλητής Ιωάννης Μαυρούλιας, η Γραμματέας του ΡΟ Αθήνα – Λυκαβηττός Ραχήλ Τοπαλίδου, η Υποδεδειγμένη Διοικητής Μαρίζα Οικονόμου , ο Πρόεδρος του ΡΟ Περιστέρι Κωνσταντίνος Ασλάνογλου, η τέως Διοικητής Ντόρα Κέμου-Μπίτσα η Γραμματέας του ΡΟ Περιστέρι Αθηνά Ρούση και η ταμίας του ΡΟ Περιστέρι Ελένη Τσικνιαδοπούλου.

 

Ο Πρόεδρος του ΡΟ Πειραιά – Ανατολή Ηλίας Παπαγεωργίου με τον Πρόεδρο του ΡΟ Περιστέρι Κωνσταντίνο Ασλάνογλου.

 

Ο Νίκος Φουρναράκης κέρδισε το πρώτο φλουρί

 

Ο Τάσος Αλεξόπουλος κέρδισε το δεύτερο φλουρί