Home Πετρούπολη ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ [video]
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ [video]

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΣ [video]

0
0

Διπλή πρεμιέρα για το Σινέ Πετρούπολις την 1η Ιουνίου με την πρώτη προβολή πανελλαδικά της ταινίας “Ταξίδι στην Ικαρία” του Μανώλη Παπαδάκη, σε μία εορταστική βραδιά με τους Πετρουπολιώτες να γεμίζουν την πλατεία!

 

 

Σε μία εορταστική βραδιά πραγματοποιήθηκε η έναρξη του θερινού κινηματογράφου Πετρούπολης με την πρώτη προβολή πανελλαδικά της ταινίας – ντοκιμαντέρ του Μανώλη Παπαδάκη «Ταξίδι στην Ικαρία – Ουτοπία;».

 

Ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του την πρεμιέρα του «Σινέ Πετρούπολις», που φέτος συμπληρώνει 32 χρόνια λειτουργίας. Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΕ Νίκος Παπουτσάς και το επιτελείο του κινηματογράφου υποδέχθηκαν με χαμόγελο όλους τους συμπολίτες που προτίμησαν να περάσουν το ιδιαίτερα δροσερό βράδι της Τρίτης 1 Ιουνίου παρακολουθώντας μία ταινία – ντοκιμαντέρ αφιερωμένη στην ζωή της Ικαρίας, μια ζωή γεμάτη με μύθους, συναισθήματα, χορό, γεμάτη με άγριο Αιγαίο!

 

 

Στην πρεμιέρα του Σινέ Πετρούπολις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φώτης Χριστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Θοδωρής Λάππας, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσάνθη Παχίδου, η αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κατερίνα Σταματοπούλου,  ο πρ. υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής, ο πρ. δήμαρχος Πετρούπολης Θώμας Κοτσαμπάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάνος Συλλιγνάκης, Νίκος Σακούτης, Ρούλα Κανέλη, Βικτώρια Βατούση.

 

Φυσικά το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας του έδωσε και ο σκηνοθέτης Μανώλης Παπαδάκης, που μαζί με την πρόεδρο της Λέσχης Κινηματογράφου Ρούλα Αλατζάκη και τον δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο προλόγισαν την διπλή πρεμιέρα!