Home Πετρούπολη Επίθεση από συμμορία ρομά σε αθλητή της Ίριδας!
Επίθεση από συμμορία ρομά σε αθλητή της Ίριδας!

Επίθεση από συμμορία ρομά σε αθλητή της Ίριδας!

0
0

Νέα επίθεση από συμμορία ρομά σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/3) στην Αγία Τριάδα με θύμα νεαρό παίκτη της Ίριδας που επέστρεφε από τη προπόνηση της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα κοντά στις 11 το βράδυ της Τρίτης ο 19χρονος Κ.Λ. αθλητής της Ίριδας είχε αποχωρήσει από το κλειστό της Αγίας τριάδας και περπατώντας στην οδό Περικλέους κατευθυνόταν για το σπίτι του. Εκεί δέχθηκε την επίθεση από ομάδα 8-10 νεαρών τσιγγάνων που άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με στόχο να του αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα όπως κινητά και χρήματα. Ο παίκτης της Ίριδας αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει ξανά προς το γήπεδο με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τους δράστες, γλυτώνοντας μόνο με κάποιους μώλωπες.

Νέο ορμητήριο

Για το περιστατικό η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε την Άμεσο Δράση, τον αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ Πετρούπολης και τον δήμαρχο της πόλης Βαγγέλη Σίμο. Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Αστυνομία προέβη τις προηγούμενες ημέρες σε επιχείρηση σκούπα στον Άγιο Δημήτριο και έγιναν προσαγωγές. Το αποτέλεσμα από το χθεσινοβραδινό γεγονός ήταν οι συμμορίες να αλλάξουν γειτονιά και η Αγία Τριάδα από ότι φαίνεται έγινε το νέο ορμητήριο της.