Home Πετρούπολη ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΙΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΙΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ ΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΒΛΑΧΟ ΚΑΙ ΣΙΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

0
0

Την προσωρινή διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου προκάλεσαν οι βαρείς χαρακτηρισμοί του επικεφαλής της ΔΑΚ Δημήτρη Ταλιούρα, προς τον δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο και τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο.

Συγκεκριμένα ο κ. Ταλιούρας αποκάλεσε ψεύτη (επειδή δεν κατέβασε την ανάρτηση για τα αντισώματα από το προσωπικό του προφίλ) και ρουσφετολογό (για προσλήψεις χωρίς κριτήρια στο θερινό κινηματογράφο) τον κ. Βλάχο, ενώ άφησε σαφής υπαινιγμούς για δοσοληψία μεταξύ του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Σίμου και επιχείρησης, που στεγάζεται σε δημοτικό κατάστημα (όπου επί θητείας του κ. Σίμου ανανεώθηκε η σύμβασή του) στην οποία και εργάζεται μετά τη λήξη της θητείας τους.
Οι βαρείς χαρακτηρισμοί προκάλεσαν την αντίδραση του προεδρεύοντα Μάνου Συλλιγνάκη ζητώντας από τον κ. Ταλιούρα να ανακαλέσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, αντ’ αυτού δέχθηκε και ο ίδιος την επίθεση του κ. Ταλιούρα, ότι λειτουργεί λανθασμένα ως προεδρεύων. Ο Κ. Συλλιγνάκης ζήτησε προσωπικά συγγνώμη ως πρόεδρος του ΔΣ από τους κ.κ. Βλάχο και Σίμο για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό τους από δημοτικό σύμβουλο, και διέκοψε τη συνεδρίαση εν μέσω άναρθρων κραυγών. Μετά την επανέναρξη της συνεδρίασης ο δήμαρχος  Στέφανος Βλάχος, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσίων Θανάσης Σκαλιστήρας και ο επικεφαλής της «Πετρούπολη Μαζί» Θοδωρής Λάππας επισήμαναν ότι σε ανάλογες προσωπικές επιθέσεις που υποβαθμίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο σε επόμενες συνεδριάσεις θα αποχωρούν.