Home Πετρούπολη ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

0
0
  • Την εύρυθμη λειτουργία Δημοτικών, Νηπιαγωγείων και Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών της Πετρούπολης διαπίστωσε ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στα σχολεία της πόλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Κακαβά.

 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Πετρούπολης:

«Όπως προέκυψε από την καταγραφή των πρώτων ημερών, οι μαθητές τόσο των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων όσο και των Βρεφονηπιακών – Παιδικών Σταθμών της πόλης, επέστρεψαν στα θρανία με μεγάλο ποσοστό συμμετοχής, ενώ η προσαρμογή της σχολικής κοινότητας στα νέα δεδομένα έγινε με απόλυτη ασφάλεια, τηρουμένων των κανόνων υγιεινής, χάρη στις προσπάθειες όλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πετρούπολης μερίμνησε και προχώρησε εγκαίρως στην πρόσληψη εκτάκτου προσωπικού καθαριότητας, εν όψη της επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνεχής και σχολαστική απολύμανση και καθαριότητα των χώρων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους.

Η Διεύθυνση Παιδείας του Δήμου Πετρούπολης, θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με όλους τους φορείς της σχολικής κοινότητας για την αποτίμηση της κατάστασης και την επίλυση κάθε προβλήματος, έως ότου ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά».