Home Σπορ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ, ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ
ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ, ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ, ΟΡΘΙΟΣ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΣΤΗ Ν. ΙΩΝΙΑ

0
0

ΓΚΕΛΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ 0-2 ΑΠΟ ΣΟΥΡΜΕΝΑ, ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.

 

Δεν κατάφερε το «λαβωμένο» Καματερό να σταματήσει το αήττητο σερί 13 αγώνων των Σουρμένων και υποχρεώθηκε σε ήττα με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στο 15΄με τον Κώτσι και κατάφεραν στη συνέχεια να κρατήσουν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον Μασάδο να διαμορφώνει το τελικό 0-2 στο 90+3.

Το Καματερό με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες (Βασιλάκος τραυματίας, Κανακάρης αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο 25’, ο Ξυδιάς αγωνίστηκε με διάστρεμμα), είχε μία καλή ευκαιρία με τον Πιτέλη στο 28’, με τον τερματοφύλακα Σκυριώτη να αποκρούει το σουτ, και τον Διαμαντίδη στη συνέχεια να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το Καματερό σε 15 αγώνες έχει 14 βαθμούς (4-2-9, 14-24 γκ.) και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ξυδιάς, Κανακάρης (25′ Ζαχαρόπουλος (73′ Τσαγκαρης), Πιτέλης, Σέχου, Τσούτσουρας, Παππάς, Κατσικανταής (58 Παναγιωτόπουλος), Μαζμανίδης, Διαμαντίδης, Τσιργιώτης (82′ Γκάνιος), Χαιρετάκης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Κώτσι, Χέλμης (74′ Μακρυγιάννης), Δουγενής (78′ Μερετσόλιας), Μασάδο, Παπαδάκης (46′ Φωστέρης).

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ, 0-3 ΑΠΟ ΡΟΥΦ.

Σε άλλη ταχύτητα το Ρουφ πέρασε από την Κηπούπολη με σκορ 3-0, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό, και τον Κούμη να σώζει την εστία του από περισσότερες παραβιάσεις.

Μόλις στο 16′ ο Δανασής άνοιξε το σκορ με λόμπα που δεν μπόρεσε να διώξει ο Κουμής,  με τον Τέττει να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας με πλασέ στο 45’. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 50′ ο Ρούπι με κοντινό παλσέ ύστερα από παράλληλη μπαλιά του Τέττει.

Στο 36΄ο Ρούπι είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε.

Η Κηπούπολη έπεσε στη 12η θέση με 14 βαθμούς (3-5-7, 10-25 γκ.).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κουμής, Φαρμάκης (46′ Λιαγκόζης), Πολυζωγόπουλος, Λάππας, Ταμπάκης, Λαππάς (80′ Μωραϊτης), Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης (53′ Αγγελόπουλος), Ζούκας (46′ Σταματής), Λαγός, Ασκοτήρης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Βενάρδος, Ψαρράς (83′ Μπένα), Ανδρίκος, Σωτηριάδης, Μπανιάς, Τέττει, Τύρπος, Δανασής (71′ Ζευκίλλης), Ρούπι (86′ Γαλάνης), Επιτροπάκης (55′ Τομπουλίδης)

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 2-2 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Ακόμη και με δέκα παίκτες ο ΑΟ Ιλίου έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Νέα Ιωνία με 2-2 κόντρα στην Ελευθερούπολη, διατηρώντας το αήττητο σερί των 15 αγώνων.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Μαρτέκας με πλασέ, αν και οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για οφσάιντ.

Στο 28′ ο Δαμασκηνός του ΑΟ Ιλίου συγκρούστηκε στον αέρα με τον γκολκίπερ Καραστέργιο, με τον διαιτητή να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό των φιλοξενουμένων.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα όταν ο Ράπτης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 64΄ έγινε το 2-1 όταν ο Μαρτέκας γύρισε τη μπάλα και ο Τελχάι με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1.

Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε καθαρό χέρι αμυντικού, με τον Πλάκα να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-2.

Ο ΑΟ Ιλίου μετά την ισοπαλία στην Ν. Ιωνία παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς (13-2-0, 38-10 γκ.)

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Καραστλεργιος, Ρώιμπας, Χαλκιαδάκης (80′ Δουληγέρης), Καπέλης Μ., Κατσούδας, Σερδενές (76′ Μύττης), Συγγρός Σ. Κιαπέκος (55′ Καπέλης Ι.), Μαρτέκας, Συγγρός Ε., Τελχάι.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι (71′ λ.τ. Κάσσος), Ευαγγέλου (66′ Λιαρίκος), Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας, Ράπτης, Τζανετόπουλος (40′ Παπαδημητρίου), Δαμασκηνός, Αγκαλίου (60′ Γκρίφισιας), Νάτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ erasitexnes365.gr

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.:  ΔΥΣΚΟΛΑ 1-0 ΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ

Έστω και δύσκολα η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Κολωνού και να πάρει σημαντική νίκη με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο 19′ με σουτ του Μπάρκα, αλλά  η συνέχεια ανήκει στους γηπεδούχους που με τον Μαρκουλή στο 33’ με τον Καράμπελα στο 38’ και τον Παρασκευόπουλο στο 66’ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Τελικά τη λύση έδωσε ο Λίτσης που στο 77’ με πέναλτι, ανατροπή του Αθανασόπουλου από τον Καργιώτη, σημείωσε το τελικό 1-0.

Η Ελπίδα Αγ. Αναργ. συνέχισε την αήττητη πορεία της και με 37 βαθμούς (11-4-0, 20-6) παραμένει στη 2η θέση, μειώνοντας και τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου στους τέσσερις βαθμούς.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Στεργίου, Πανταζής, Παπαπαναγιλώτου, Βαρβαρίγος (46′ Καλκάνης), Μαρκουλής (46′ Λάμπος), Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος, Λίτσης (85′ Κότσαλος), Λώλης (46′ Ζαχαρόπουλος), Καράμπελας.

ΚΟΛΩΝΟΣ: Ροκανάς, Λίκα (88′ Αναγνώστης), Καπελάκης, Γιάκαλος, Τσιρίκας, Ρόσι (85′ Δαρζέντας), Καργιώτης, Ράσα, Ηλιόπουλος, Μπάρκας, Λυγγόπουλος (74′ Πατσέλης).

 

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ 3-3 ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν ΑΕ Ιλίου και Λαρισαϊκός μετά από ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και εναλλαγές στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ όταν ο Τσιμόγιαννης έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 30′ με τον Σακαρτζή να ισοφαρίζει σε 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στο 52′ ο Καραντώνης έκανε το 2-1 για την ΑΕ Ιλίου, με τον Λαρισαϊκό όμως να αντιδρά άμεσα και αφού αρχικά ισοφάρισε στο 57′ σε 2-2 με τον Γιάτσο, στο 62′ ο Σνίγκουρ έκανε το 2-3. Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Μαυροειδή στο 73′ πέτυχαν το τελικό 3-3.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζέκος, Πανικάκης (46′ Καραντώνης), Βούκα (60′ Καραμανλής), Λιλάι, Μάλλης, Βαλεντής, Κορωνιός Ι., Φύκηρης, Μαυροειδής (90′ Δημητρακόπουλος), Τσιμόγιαννης, Κορωνιός Η..

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Παπαγιαννόπουλος, Περιβολαράκης (53′ Γιάτσος), Ξυλάς (80′ Τεχοβίτης), Γκουλής, Παπαδάκης (69′ Ντρέου), Σνίγκουρ, Κέσκο, Βασιλικός, Σακαρτζής (55′ Λίκα), Χανιώτης, Ντεντάι.