Home Ίλιον ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΛΙΟΥ
ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΛΙΟΥ

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΛΙΟΥ

0
0
  • Περιοδεία στα καταστήματα που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο του Ιλίου μετά τις πρώτες ημέρες της επαναλειτουργίας τους, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, συνοδεία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί και παράλληλα να στείλει μήνυμα στήριξης της τοπικής αγοράς.

 

Παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε το κλείσιμο των καταστημάτων, για δύο και πλέον μήνες, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή με ευχάριστη διάθεση και αισιοδοξία. Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας, ενώ όλοι είναι ενημερωμένοι για τις οδηγίες της πολιτείας και του ΕΟΔΥ.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ιλίου συνομίλησε με τους καταστηματάρχες για την κίνηση των πρώτων ημερών, ζήτησε να τηρούνται με σεβασμό οι κανόνες ασφάλειας και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται, σε κάθε περίπτωση, στο πλευρό των επιχειρήσεων.

«Βρισκόμαστε στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας, για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της τοπικής οικονομίας του Ιλίου. Σε  αυτό το νέο ξεκίνημα, ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό τους. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, στηρίζουμε όλοι τα καταστήματα της περιοχής μας, δηλαδή τους φίλους, τους γείτονές μας, τους συμπολίτες μας, τις θέσεις εργασίας των δικών μας παιδιών, απλώνοντας δίχτυ αλληλεγγύης στην κοινωνία μας. Στηρίζουμε την πόλη μας, μένουμε ασφαλείς» σημείωσε ο κ. Ζενέτος.